L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Введення

Католицький університет Конго католицький приватний університет, відомий своїм досвідом, його динамізм, його виняткову якість наданого освіти для своїх студентів і актуальність його навчальної програми. Створений в 1987 році єпископської конференції Заїру, під назвою змінився факультет католицької теології Кіншасі в католицьких факультетами Кіншасі (FCK). Таким чином, інститут нарахував два факультети: факультет теології і філософії. У липні 1989 року Постійний комітет єпископів вирішив створити третій варіант, а саме розвиток науки і техніки, відоме з 2000/2001 навчального року факультету економіки і розвитку. Він також прийняв рішення, протягом тієї ж сесії в липні 1989 року організувати на факультеті теології в юридичному факультеті Canon. У червні 1991 року Постійний комітет єпископів вирішив створити четвертий варіант: факультет соціальних комунікацій, офіційне відкриття якого відбулося в жовтні 1993 року.

В кінці червня 2007 року Рада директорів, Постійний комітет єпископів прийняв рішення про створення шостого факультету: факультет права і політичних наук, який був відкритий в жовтні 2009 року. Через п'ять років свого існування вона буде підірвана в два, в жовтні 2013 року; по-перше, факультет права і, по-друге, що політології.

З огляду на авторитет католицьких факультетів Кіншаси, на пленарне засіданні було в липні 2009 року і був офіційно проголошений католицький університет Конго (UCC), чиї статути були затверджені вже в 2003 році і Правила процедури у 2008 році.

Католицький університет Конго сьогодні пропонує різноманітну програму факультету і ступеня від 1-го, 2-го і 3-го циклу, що характеризується міждисциплінарності, оцінка загальної культури і християнських цінностей.

Католицький університет Конго (UCC) складається з двох кампусів, один з яких розташовано в самому центрі міста Кіншаса в Limete, інших в західній частині міста, в місті Монт Ngafula. Два кампуси, які містять або кампус Limete і Мона Ngafula, вписуватися в міську тканину міста Кіншаса.

Campus Mont Ngafula знаходиться в стадії будівництва, розташований в західній частині міста Кіншаса, в місті Монт Ngafula поблизу парафії Св Рита, навпроти міста-зеленому районі. Вона складається з трьох факультетів, що Богословський, який є головою католицького університету Конго, філософії та соціальних комунікацій. Його будівля побудована на трьох рівнях, в формі хреста Ісуса, що кожне крило являє собою набір аудиторії. Campus Limete, який включає в себе чотири факультети, розташований на проспекті університету № 2 в центральній частині Кіншасі в комуні Limete, недалеко від приходу Сен-Рафаель, недалеко від пастирського центру Lindonge. Факультети організовані Limete сайт є: Canon права, економіки та розвитку, права і політичних наук. Це де цей сайт заснований адміністрація університету, також включаючи в нього велику бібліотеку, дослідний центр, аптека і безліч ресторанів і терас, відвідувані студентами.

Католицький університет Конго безпосередньо доступний за допомогою рухомого транспорту. Широке поле дозволяє транспортним Паркер приходить супроводжують студентів і ці вчителі майже всі будівлі. UCC є міським університетом переважно і контроль якості.

Офіційне визнання установи конголезького держави

Католицький університет Конго визнана Декрет № 06/0106 від 12 червня 2006 ЗАТВЕРДЖЕННЯ Деякі приватні установи вищої освіти і вузівської, підписаного президентом Демократичної Республіки Конго Джозеф Кабіла в Кіншасі 12 червня 2006 ,

Mont Ngafula: Сучасний кампус

Студенти з Католицького університету Конго оцінити їх сучасний кампус, побудований на пагорбі в місті Монт Ngafula, який включає в себе будівлю, яке відповідає міжнародним стандартам, з аудиторією, адміністративні офіси, бібліотека, комп'ютерний зал і кафе , Інші досягнення тривають.

видатний коучинг

Популярність престижного католицького університету Конго ґрунтується на прихильності, доступності та зручності своїх вчителів (викладачів і асистентів), а також його численних варіантів призначених для користувача обрамлення. СКЮ, ви знайдете вчителів, які будуть стимулювати вас і підштовхнути вас до наукових досліджень, видавати свою думку і які підтримають вас у моменти сумніву чи труднощі.

Важлива науково-дослідницька діяльність

В останні роки UCC зробив свій слід в якості одного з провідних дослідницьких університетів в ДРК. Дослідження проводиться в науковому, економічному, соціальному, культурному, екологічному або поліпшення якості життя. У тому числі організації міждисциплінарного симпозіуму, лекції для кожного факультету, наукових семінарів і т.д.

Вартість загального фінансування досліджень в UCC іноді досягає ......... ..L'UCC дає важливе і суттєве місце, дивлячись в категорії католицьких університетів загального призначення.

Розташування

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Запитання