Прочитайте офіційний опис

У Барклая коледжу ми славимо Бога за наших студентів, які знаходяться на місії, щоб не тільки отримати освіту, а й зміцнити їх на Христі, біблійно основі віри, вивчаючи шляхи ефективного християнського життя в служінні і лідерства.

Барклай коледж засновує своє існування в багатій історії євангельських друзів традиції. Барклай коледж євангельських друзів школа, яка приймає і включає в себе людей з євангельських християнських вірувань з різних деномінацій.

Місія Барклая коледжу є підготовка студентів в Біблії навчальне середовище для ефективного християнського життя, служби та керівництва. Барклай Коледж Крістіан установа вищої професійної освіти, яка кидає виклик студентам дослідити, зрозуміти і придбати необхідні навички, щоб відповісти на заклик Бога на їхнє життя. Щоб допомогти домогтися цього, Барклай коледж прагне до академічної та духовної досконалості, забезпечуючи навколишнє середовище, яка заохочує вищі рівні дізнання і навчання. Критичне мислення, обмін ідеями і дисциплінований вивчення Біблії на основі підкреслені, щоб допомогти кожному учневі у розвитку персоналізованої християнського світогляду і оснащення їх ефективно служити в області обслуговування, в яких вони відчувають себе Божого напрямки для їхнього життя.

Барклай коледж активно набирає все християни, які бажають, щоб підготуватися до їх професії в кліматі, який є строго академічним і присвятили себе служінню Ісуса Христа. Коледж вважає, що духовне зростання прискорюється, коли один живе і навчається в суспільстві, яке включає в себе різноманітність богословських і культурних перспектив.

У чотири роки вуз, місія Барклая коледжу ширше, ніж у торговельній школі або навчального інституту. Студенти розширити своє розуміння культури, вивчаючи широкий спектр спільних досліджень на додаток до їх конкретних областях, що представляють інтерес. З Барклай Біблійний коледж, студенти вчаться вивчати Біблію та інтегрувати біблійну істину в кожній дисципліні.

Барклай Коледж пропонує підготовку студентів за кількома кар'єри в рамках програм свого бакалавра. У деяких областях, ступінь бакалавра був розроблений, щоб підготуватися один до аспірантури. Коледж також пропонує дипломи розроблений, щоб дати студентам введення в основні вищу освіту, Біблії, і спільних досліджень.

Доступні навчальні програми:
англійська

Цей навчальний заклад також пропонує:

BA

Barclay College

Багато говорили, місій, що вона висловлює серці Бога, і, звичайно, немає більшої завдання, ніж нести послання надії в Ісуса Христа у світ. Місії основних розроблений, щоб ... [+]

Багато говорили, місій, що вона висловлює серці Бога, і, звичайно, немає більшої завдання, ніж нести послання надії в Ісуса Христа у світ. Місії основних розроблений, щоб дати студентам глибоке розуміння біблійних принципів і культурних, соціальних та особистих проблем, пов'язаних з будучи ефективним свідком Христа в двадцять першому столітті. Студенти, які закінчили програму буде продемонструвати основні вимоги, щоб служити в якості християнського місіонера, або на дому або чужому полі.... [-]

США Haviland
September 2019
Денне навчання
Кампус
Детальніше англійською мовою
Barclay College

Бог вибрав, щоб зробити Його роботу через місцеві церкви. Майор в пасторського служіння призначений для студентів, які покликаний місцевого міністерства церкви і лідерств ... [+]

Бог вибрав, щоб зробити Його роботу через місцеві церкви. Майор в пасторського служіння призначений для студентів, які покликаний місцевого міністерства церкви і лідерство. Студент, який завершив програму демонструватимуть основні вимоги для обслуговування як пастор помісної церкви і основою для життя розвиток навичок на рівні міністрів.

ЦІЛІ

Студенти, які закінчили навчальний план пастирського служіння відповідатиме цілям Відділу Біблії та Міністерства, а також наступні завдання, характерні для цього майора.... [-]

США Haviland
September 2019
Денне навчання
Кампус
Детальніше англійською мовою

BSc

Barclay College

Навчальна програма бізнес-адміністрування створює загальний фон в бізнесі і об'єднує це з християнськими принципами. Він призначений для оснащення студентів до служіння Г ... [+]

Навчальна програма бізнес-адміністрування створює загальний фон в бізнесі і об'єднує це з християнськими принципами. Він призначений для оснащення студентів до служіння Господу в бізнесі або міністерства пов'язаних з бізнесом.

ЦІЛІ

Після завершення програми, студент буде відповідати цілям поділу мистецтв і наук, а також додаткові завдання конкретних до цього крупному.

... [-]
США Haviland
September 2019
Денне навчання
Кампус
Детальніше англійською мовою
Barclay College

Статистика показує, що середній вік, в якому люди приймають Христа як свого Спасителя шістнадцять. Випускники міністрів у справах молоді буде підготовлений, щоб служити п ... [+]

Статистика показує, що середній вік, в якому люди приймають Христа як свого Спасителя шістнадцять. Випускники міністрів у справах молоді буде підготовлений, щоб служити підлітків на цьому критичному етапі життя, коли можливості для благовістя і учнівства так здорово. Молодь Міністерства основних розроблений, щоб дати студентам навички, необхідні для ефективного служіння молоді, а також розуміння більш широкого контексту молодіжного служіння в Церкві і християнської родини.... [-]

США Haviland
September 2019
Денне навчання
Кампус
Детальніше англійською мовою
Barclay College

Вивчення психології готує студентів, щоб краще зрозуміти природу і причини поведінки, почуттів і думок, а також ефективних методів для підтримки психологічного та соціаль ... [+]

Вивчення психології готує студентів, щоб краще зрозуміти природу і причини поведінки, почуттів і думок, а також ефективних методів для підтримки психологічного та соціального здоров'я. Програма Барклай коледж в психології пропонує студентам можливість познайомитися з принципами психології в середовищі, яке особливо закликає критичну оцінку цих принципів у світлі Біблії і бажання Бога для спокути і святості людини.... [-]

США Haviland
September 2019
Денне навчання
Кампус
Детальніше англійською мовою
Barclay College

Ступінь Спорт і відпочинок Міністерство готує студентів, щоб бути ефективним лідером в області спортивного служіння, відпочинку та кемпінгу. Студенти повинні вчитися в са ... [+]

Ступінь Спорт і відпочинок Міністерство готує студентів, щоб бути ефективним лідером в області спортивного служіння, відпочинку та кемпінгу. Студенти повинні вчитися в самих різних областях: біологічні та соціальні науки, спорту і відпочинку, зміст здоров'я, практичне освіту, теорія розвитку, і християнські практики служіння. Навчальна програма включає в себе як зміст і процес-орієнтовані курси і підкреслює практичне навчання і практичному досвіді. Всі грані інтегровані з християнськими принципами.... [-]

США Haviland
September 2019
Денне навчання
Кампус
Детальніше англійською мовою

A Transforming Community

A Life Changing Journey