30 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Архітектура 2024

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Архітектура 2024Filter
    • Belfast, Великобританія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Університет Королеви, як частина групи Рассел, є одним з найкращих місць для вивчення архітектури у Великобританії. У Національному опитуванні учнівської молоді у 2019 році з 62 шкіл архітектури ми посіли 4 місце за загальним задоволенням. У таблиці Guardian 2019 із 55 шкіл архітектури ми посіли 4 місце за додатковою вартістю та (спільне) 6 місце за кар’єрою після шести місяців. У 2019 році ми посіли друге місце (спільне) за випускниками та 8 місце у Великобританії із 55 шкіл у Повному університетському посібнику.

    • Warsaw, Польща

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Польський

    Архітектура — галузь навчання, яка поєднує знання та навички проектування та формування пластичних, художніх та естетичних якостей будівель. Це також наука про вбудовування будівельних композицій у простір, у якому ми живемо.

    • Gdańsk, Польща

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Навчальна програма розроблена для людей, які бажають вивчати архітектуру. Він був розроблений, щоб навчати майбутніх архітекторів як технічним знанням, так і розвивати їхню обізнаність щодо естетичних та орієнтованих на людину цінностей. Це дозволяє студентам розвивати навички, пов'язані з формуванням урбанізованих територій як елементів малої архітектури, комунальних об'єктів, так і багатопросторових міських проектів.

    • Pécs, Угорщина

    Денне навчання

    5 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма готує студентів до застосування своїх складних знань у сферах архітектури та містобудування, а також у багатогранній області формування навколишнього середовища в цілому (архітектурний дизайн, планування міста та країни, збереження побудованої спадщини, структурний дизайн, будівництво робочі, управлінські та адміністративні завдання, консультації з владою, навчання тощо). Крім того, студенти готуються до отримання ліцензії на професійне планування після того, як вони отримали необхідний практичний досвід, як того вимагають відповідні нормативні акти.

    • Fairmont, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Fairmont State — єдиний університет Західної Вірджинії, який пропонує дипломи для вивчення архітектури. Місія Архітектурної програми полягає в тому, щоб навчити майбутніх архітекторів бути творчими мислителями, які прагнуть до архітектури як до інтеграційного процесу. Дизайн, історія, теорія, культура, стійкість і реалії практики інтерпретуються як в рамках унікального характеру та динаміки регіону Аппалачі, так і в рамках сучасної глобальної спільноти.

    • Online Poland

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Програма першого ступеня (бакалавр) з викладання англійської мови з архітектури складається з 8 семестрів та відповідає найновішим стандартам архітектурної освіти. Як єдиний у Польщі, він отримав дві міжнародні акредитації: Королівський інститут британських архітекторів та Повідомлення Європейського Союзу.

    • Warsaw, Польща

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    B.Sc. Архітектура надає студентам знання та навички для творчого процесу планування та проектування в міських та сільських районах. Ви дізнаєтесь про архітектурні інструменти, а також про різноманітні міждисциплінарні предмети, пов’язані з архітектурою та процесом планування.

    • Manchester, Великобританія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    За кожним грандіозним задумом стоїть чудова техніка. У нашому середовищі, що все більше орієнтується на цифрові технології, наш ступінь архітектурного дизайну та технологій є шляхом до успішної кар’єри, де ви можете втілити дивовижні концепції дизайну в реальність. Застосовуючи навички проектування високого рівня та складне програмне забезпечення, архітектурні технологи доводять концепцію до її остаточного дизайну. Спираючись на наші міцні зв’язки в галузі та компетенції, наш курс, акредитований Дипломованим інститутом архітектурних технологів (CIAT), проведе вас через технічні, експлуатаційні та екологічні деталі створення будівель.

    • Pretoria, Південно-Африканська Республіка

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    • Poznań, Польща

    Денне навчання

    8 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    4-річна ступінь бакалавра з архітектурної програми на факультеті архітектури Poznan University of Technology спрямована на поширення творчого незалежного мислення та розвитку здатності вміло будувати та значно покращувати вбудоване середовище.

  • Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма призначена для керівництва студентами в поступово засвоюючи творчі та технічні аспекти

    • Fayetteville, США

    На кампусі

    Англійська

    • London, Великобританія

    На кампусі

    Англійська

    • Istanbul, Туреччина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    У рамках освітнього підходу, орієнтованого на учня, кафедра архітектури прагне підтримувати активну участь студентів у навчальному процесі, заохочувати навчання на практиці та розвивати навички з’єднання відносин, критики, інтерпретації та синтезу.Курси в навчальному плані служать для поєднання теорії та практики та розвитку як загальних, так і предметних компетенцій студентів.

    • Dubai, Сполучені Арабські Емірати

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Бакалавр наук з архітектурних досліджень — це програма попереднього професійного навчання, яка надає вам широке розуміння архітектури, спеціалізується на технології інформаційного моделювання будівель (BIM) та сталого дизайну. Це розвине ваші знання про допрофесійні архітектурні технології та познайомить вас з робочим середовищем архітектурної практики.