55 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Дослідження сталого розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Дослідження сталого розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (55)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Дослідження сталого розвитку

    Заробіток ступінь бакалавра наук або бакалавра, традиційно фокусується на науки, пов'язаних з майорів, дисциплін і дисциплін. Програми в результаті бакалавра, як правило, більш строго цілеспрямованої і вимагає більше кредитів, які безпосередньо пов'язані з основним, ніж бакалавр мистецтв програми.

    Що бакалавра в галузі сталого розвитку? Цей ступінь підкреслює командна робота, лідерство і підприємництво. Програма призначена для бути складним і строгим, щоб забезпечити студенту поглибленого фундаменту стійких і поновлюваних джерел енергії технологічних процесів. Курсова може включати в себе економіка, біологія та екологія. Фізичні особи можуть працювати, щоб застосувати свої заняття, щоб глобальної стійкості проблем, питань і рішень.

    Є безліч причин, щоб переслідувати ступінь бакалавра в галузі сталого розвитку. Програма вчить ряд навичок, таких, як принципи і методи сталого розвитку.Крім того, ступінь бакалавра в цій області оснащує осіб з інтелектуальною навичок, необхідних для успіху в міжнародному стійкості.

    Вартість програми варіюється в залежності від університету, і довжина відвідуваності коливається між двома і три роки. Це важливо, що ви належним чином вивчити програму, щоб забезпечити, що він відповідає всім вашим цілям.

    Попит на випускників, які здобувають ступінь бакалавра в новій галузі стійкості, як очікується, буде високою протягом наступного десятиліття. Випускники можуть знайти роботу в державних органах, різних зелених галузей, так і всередині некомерційного сектора. Число осіб, будуть готові вступити до аспірантури і в кінцевому підсумку зайняти позиції в галузі наукових досліджень та академічних налаштувань. Деякі з них використовували свої ступені, щоб забезпечити кар'єру в галузі ландшафтної архітектури, міського та регіонального планування та відновлюваних джерел конструкції будівлі.

    Незліченні міжнародні можливості існують з різними університетами.Програми Веб-ідеально підходить для тих, хто у віддалених районах по всьому світу з обмеженим доступом у приміщення. Властивості оглядача також підходить для студентів, які вимагають більш модифікований і гнучкий графік. Для початку, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.