6 Бакалаврат Програми в Кіберспорт 2024

Бакалаврат Програми в Кіберспорт 2024Filter
    • Birkirkara, Мальта

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Бакалавр ділового адміністрування та цифрових інновацій зі спортом і кіберспортивним менеджментом на Мальті (далі - бізнес-бакалавр зі спортом і кіберспортивним менеджментом на Мальті) — це мультикультурна освітня програма, створена вручну для тих транснаціональних студентів, які хочуть отримати знання та розуміння різноманітності концепцій у сфері спорту та справді глобальної перспективи. Ступінь бізнес-бакалавра зі спорту та менеджменту кіберспорту пропонується повністю англійською мовою та ідеально підходить для тих, хто мріє розпочати кар’єру в галузі спортивного менеджменту та працювати на міжнародному рівні.

    • Kajaani, Фінляндія

    Денне навчання

    7 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Вийдіть на наступний рівень - навчіться освоювати управління та планування Esports як бізнес-підприємства, здобувши ступінь бакалавра в галузі Esports Business! Будьте на передовій швидко зростаючої галузі! Ви гравець, але хочете поглибити свій досвід у кіберспорті? У вас є те, що потрібно, щоб стати тренером? У нас є всі необхідні інструменти, щоб зробити вас експертом з кіберспорту у бізнесі, тренінгу та іграх! У 2017 році ринок кіберспорту оцінювався в 694,2 млн. Доларів США, і до 2023 року, як очікується, він досягне понад 2 млрд. Для того, щоб наші студенти були готові вийти на цю прибуткову сферу, ми пропонуємо широкий спектр курсів, включаючи маркетинг, коучинг, пейзаж кіберспорту, брендинг, управління подіями та договірне право. Ці сфери є ключовими елементами індустрії кіберспорту, що сприяють її постійному зростанню. Практичний досвід - це те, де цей ступінь справді сяє. Наші студенти оснащені ресурсами, часом та підтримкою для створення підприємств та набуття своїх практичних знань у реальних умовах. Ступінь Esports Business - це не курс підготовки гравців, а навпаки, він забезпечує освіту вищого класу, щоб стати експертами електронного спортивного бізнесу. Однак багато студентів можуть бути колишніми гравцями або можуть продовжувати грати під час навчання, і KAMK пропонує чудові умови для цієї мети. Однією з багатьох переваг того, щоб бути студентом Esports Business, є доступ до KAMK Esports Facility; місце для учасників змагатися, вчитися, спілкуватися та спілкуватися зі своїми однолітками. У співпраці з StudyPortals та BachelorStudies.

    • Winter Park, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    80 тижнів

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Від команд кіберспорту до видавців продуктів, ігрових студій і місць проведення змагань, ігрова індустрія покладається на людей, що думають про бізнес, щоб продовжувати рухатися вперед. Програма бакалавра в галузі ігрового бізнесу та кіберспорту дає вам можливість розвинути навички для ділової сторони ігор – стратегічні, орієнтовані на громаду навички, що підвищують дохід. Ви отримаєте комерційну хватку, яка дозволить вам займатися різними професійними Pathways в ігровій індустрії.

    • Spain Online, Іспанія

    Денне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Інтернет-бакалавр ділового адміністрування та цифрових інновацій із управлінням спортом та електронним спортом (далі - Бакалавр бізнесу зі спортом та кіберспортом) пропонує студентам компетенції та навички, необхідні для того, щоб стати професіоналом у галузі спорту та працювати у захоплюючому спортивному бізнесі. Цей бізнес-бакалавр зі спортом та електронним спортом в Інтернеті забезпечує знання з теорії та практики управління спортом та розуміння ділового адміністрування загалом, управління маркетингом та операціями, фінансів та інтернаціоналізації. Бізнес-бакалавр зі спортом та кіберспортом в Інтернеті готує студентів до роботи в управлінні бізнесом, розуміння правових та нормативних питань, характерних для спортивної індустрії. Студенти, які продовжують свій бізнес-бакалавр зі спортом та електронним спортом в Інтернеті, працюватимуть над практичними проектами та тематичними дослідженнями в галузі управління спортом, дізнаватимуться про міжнародні спортивні клуби та їх бізнес, зрозумітимуть, як управляти спортивними заходами та шукати спонсорів.

    • Grimstad, Норвегія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Кіберспорт є однією з найбільш швидкозростаючих галузей у світі. Все більше і більше приватних компаній, урядів і державного сектору, як на національному, так і на міжнародному рівнях, бачать можливості для використання потенціалу, який полягає в навичках, розвинених за допомогою кіберспорту. Програма бакалавра з академічного кіберспорту надасть знання, які зроблять вас конкурентоспроможними на майбутньому ринку праці.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Введіть спортивний та кіберспорт менеджмент - процвітаючу, зростаючу глобальну індустрію. Завдяки бакалавру ділового адміністрування та цифрових інновацій із менеджментом спорту та кіберспорту в Барселоні випускники отримують найкращу теорію та практику, щоб успішно продовжити кар’єру в цих сферах.