54 Бакалаврат Програми в Дослідження сталого економічного розвитку 2024

Бакалаврат Програми в Дослідження сталого економічного розвитку 2024Filter
    • Rovaniemi, Фінляндія

    Денне навчання

    7 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    У програмі бакалавра міжнародного сталого бізнесу ви вивчатимете бізнес за Полярним колом у міжнародній групі, вивчаючи, як екологічні та соціальні фактори впливають на бізнес-рішення. Завдяки навчанню ви станете бізнес-експертом, який зможе працювати інноваційно як на глобальному, так і на місцевому рівнях і матиме підприємницький підхід до розвитку бізнесу.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Вас турбує планета та проблеми суспільства? Ви наважуєтеся покращити ситуацію? Зміна клімату, пандемії, нерівність та нераціональне використання ресурсів - все це вимагає від людей нового реагування. Світ потребує нового покоління лідерів, які зможуть використати силу бізнесу, щоб покращити життя кожної людини.

    • Bremen, Німеччина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    • Gland, Швейцарія
    • Milan, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Кращий спосіб вивчати бізнес; поставте себе в авангарді переходу до більш стійкої практики. Основою вашої програми бакалавра на кампусі є тридцять два загальноосвітні та бізнес-курси, які ви вивчаєте протягом трьох років у SUMAS.

    • Sorengo, Швейцарія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Основна частина соціальної справедливості та сталості (SJS) спирається на прихильність Франкліна сприяти створенню більш справедливого та сталого світу. Це спеціально розроблений майор, він має на меті дозволити студентам досліджувати ключові теми, теорії, навички та застосування на перетині соціальної справедливості та сталості.

    • The City, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Zwolle, Нідерланди

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Змініть свій світ, розширте свою перспективу та навчіться вирішувати глобальні виклики у галузі сталого розвитку за допомогою цієї програми BBA Виндесхаймського почесного коледжу. Ні. 1 голландська програма з ділового адміністрування та управління, зосереджена на 17 цілях сталого розвитку ООН.

    • Murcia, Іспанія

    Денне навчання

    48 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    У ENAE Business School наші програми бакалавра з міжнародного та сталого бізнесу ретельно розроблені, щоб гарантувати, що випускники добре підготовлені до викликів сучасного ділового світу. Наші цілі ясні: озброїти студентів знаннями, навичками та етичними принципами, необхідними для досягнення успіхів у вибраних галузях.

    • Krems an der Donau, Австрія

    Заочне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Наша програма ретельно готує вас до кар'єри в галузі управління сталим розвитком та циркулярної економіки. Ви не лише здобудете фундаментальні знання, але й поглибите своє розуміння застосування принципів сталого розвитку в бізнес-контексті. Як випускник цієї програми, ви вирізнятиметеся видатними аналітичними здібностями.

    • Birkenfeld, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Німецький

    Метою цієї міждисциплінарної та орієнтованої на сталий розвиток програми з управління некомерційними та неурядовими організаціями (BA) є надання студентам першого наукового ступеня, який дає їм право на професію та дозволяє їм робити внесок у вирішення проблем, які орієнтовані на загальне благо - насамперед у НУО/некомерційному секторі, а також у компаніях чи державному секторі, де вони роблять внесок у подолання викликів нашого часу в сферах клімату, навколишнього середовища та соціальних питань за допомогою концепцій сталого розвитку.

    • Joensuu, Фінляндія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Бакалаврська програма розглядає освіту з точки зору глобальної освіти. Глобальна освіта - це підхід, орієнтований на учня, який сприяє критичному усвідомленню глобальних викликів та сталому способу життя. Ключовими концепціями є навчання впродовж життя та сталий розвиток. Програма побудована таким чином, щоб бути інтегрованою у фінську бакалаврську програму. Фінські та іноземні студенти разом вивчають одні й ті ж самі курси, які також можна пройти різними способами за допомогою дистанційного навчання.

    • Olsztyn, Польща

    Денне навчання

    7 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Програма вивчення англійської мови бакалавра зосереджена на проблемах, пов'язаних з екологічною інженерією та сталим розвитком. Випускники матимуть інженерні навички, засновані на загальних знаннях базових предметів, таких як математика, фізика, хімія та мікробіологія.

    • Vilnius, Литва

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Чи готові ви змінити світ? Вивчайте сталий бізнес та зелені технології і беріть на себе відповідальність за майбутнє планети! Майбутнє належить нам. Обирайте спеціальності "Сталий бізнес" та "Зелені технології" та зробіть свій внесок у збереження планети для майбутніх поколінь!

    • Jelgava, Латвія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    • Greenford, Великобританія

    Заочне навчання

    18 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Стійкість має багато проблем, і це те, що впливає на всіх людей і організації в усьому світі. Ми стикаємося з надзвичайною потребою вжити заходів і зберегти нашу планету та природні ресурси для майбутніх поколінь. Цілі сталого розвитку ООН (ЦСР), які окреслюють 17 ключових напрямків, були прийняті всіма державами-членами в 2015 році та містять дорожню карту для досягнення «кращого та більш сталого майбутнього для всіх» до 2030 року. ЦСР спрямовані на збалансування потреби націй розвивати свої суспільства всупереч турботам про природний світ, які, можливо, не були враховані в попередніх епізодах експлуатації ресурсів. Коледж MLA з гордістю підтримує ці цілі та розробив серію освітніх програм, які заохочуватимуть людей очолити необхідні великі зміни та надихатимуть інших робити те саме.