120 Бакалаврат Програми в Аргентина for 2024

Бакалаврат Програми в Аргентина for 2024Filter
    • Buenos Aires, Аргентина

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Іспанська

    Професіонали з міжнародного бізнесу готові працювати як у компаніях, які працюють у глобальному та регіональному середовищі - національному чи іноземному, а також в урядових та приватних установах, які надають послуги підтримки та економічну та комерційну розвідку для міжнародних операцій.

    • La Plata, Аргентина

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Цілі кар’єри Запропонуйте підготовку фахівців, здатних досліджувати, аналізувати та оприлюднювати факти, що становлять суспільний інтерес, виходячи з потреб людей та організацій у демократичному суспільстві, у тому розумінні, що ці події, соціальні та культурні процеси, економічні та політичні, в кінцевому підсумку впливають на особисте та колективне життя громади. Сприяти розвитку навичок, які дозволяють їм виступати спеціалістами з тем, пов'язаних із засобами масової інформації та техніками соціальної комунікації.

    • Avenida Doctor Luis Gutniski, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Сприяти та розповсюджувати з наукової точки зору оригінальні статті, науково -технічні та дослідницькі роботи, які сприяють їхньому розвитку в академічній, національній та міжнародній науковій школі, у постійному пошуку досконалості, якої вимагає суспільство в цілому.

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Мехатроніка - це нова галузь інженерії, що народилася завдяки поєднанню точної механіки, електроніки, автоматичного управління та інформаційних технологій для проектування процесів та продуктів у результаті просування технологій у виробничому секторі. Таким чином, Mechatronics Engineering готує фахівців, здатних розробляти, проектувати, розробляти та автоматизувати програмовані та інтелектуальні продукти чи процеси, що застосовуються до високотехнологічного обладнання для підвищення ефективності та конкурентоспроможності галузей. Чого ти навчишся під час гонки? Вивчаючи мехатроніку, ви отримаєте комплексну підготовку з електронної, механічної та промислової комп’ютерної техніки. Завдяки різним предметам, які поєднує ця багатопрофільна дисципліна, ви розвинете навички, щоб мати змогу проектувати, розробляти, оптимізувати та автоматизувати обладнання, процеси чи високі технології та продукти «розвідки»; для підвищення продуктивності та конкурентоспроможності галузей.

    • Mar del Plata, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Бакалавр з людських ресурсів працює, керуючи акторами організації, підтримуючи гармонію між поведінкою людей та організаційними цілями. Професіонал посідає фундаментальну роль, оскільки він несе основну відповідальність за планування, відбір, навчання, мотивацію та оцінку результатів діяльності; організація та координація міжособистісних відносин та реалізація дій щодо запобігання та/або вирішення організаційних конфліктів. Розвиток та здійснення професії можна здійснювати як: • менеджер з персоналу організації. • Консультант у сфері управління людським капіталом. • Зовнішній консультант з підготовки та проведення програм підбору персоналу. • Координатор відносин між компаніями та організаціями з питань контролю за сферами праці та соціального забезпечення. • Радник у визначенні політики заробітної плати та розробці планів оплати праці. • Фасилітатор навчальних програм. Базовий цикл (1 -й та 2 -й курс) Плану навчання для цієї кар’єри містить теми, загальні для тих, що стосуються державного бухгалтера та адміністрації бізнесу. Третій і четвертий характерні для раси.

    • Mar del Plata, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Університетського техніка з журналістики можна вивчити методом віч-на-віч у штаб-квартирі міста Мар-дель-Плата. Дозволяє, у свою чергу, артикуляцію з L Licenciatura з журналістики, пропонуючи студентам інноваційну, повністю віддалену за 4 роки і, можливо, матиме дві назви. Університетський технік з журналістики, який закінчив Університет FASTA, працює журналістом як у звичайних засобах масової інформації (радіо, телебаченні або у письмовій пресі), так і в нових засобах масової інформації, які розробляються в контексті Інтернету (блог, телебачення в Інтернеті, соціальні мережі). Ви можете керувати власними проектами, беручи до уваги комерційні змінні та ринковий контекст, де він працює, з необхідними лінгвістичними, усними та письмовими навичками. Мета полягає в тому, щоб дати студенту коротку кар’єру (2 з половиною роки), з великим акцентом на журналістську практику та перспективу побудови професії з управління відповідними інструментами для втручання у журналістську сферу, забезпечуючи її на додаток до нормативних, прагматичних та дискурсивних аспектів, які можуть сприяти кращому спілкуванню за допомогою різних каналів та засобів масової інформації. Беручи до уваги, що ринок комунікацій останнім часом перейшов на виробництво контенту, який став одним із найважливіших сегментів індустрії комунікацій, ця кар’єра має чіткий профіль, орієнтований на практику засобів масової інформації, що поважають це бачення. Кар’єра акредитує студентів у міцній теоретично-практичній підготовці, яка гарантує професійну практику відповідально, етично та гуманно, підкріплена суворою академічною підготовкою та спеціально схильною викладати роботу для засобів масової інформації, таких як радіо, телебачення та друковані ЗМІ (газети та журнали), а також для Інтернету, який є майданчиком, що надає перспективу культурному споживанню в майбутньому.

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Пересування людей, які переїжджали з одного місця в інше з причин, не пов'язаних з їх відпусткою, було фундаментальною основою початку туризму. У середині 20 -го століття з початком лихоманки конгресів, конгресів, ярмарків тощо туризм розмножився, і лише для цієї концепції сьогодні мільйони людей подорожують по всьому світу. Ось чому ми пропонуємо цей тренінг усім, хто цікавиться розробкою та координацією туристичних заходів: OPE (професійний організатор заходів) Турагенти, гіди та туристичні техніки Готелі, власники корчм та/або ранчо та менеджери термальних комплексів адміністративний персонал секретаріатів провінційного туризму та бізнесу в цілому.

    • Vicente López, Аргентина

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Прискорено станьте професійним пекарем з найповнішою програмою в Латинській Америці всього за 5 місяців. Ви навчитеся виготовляти різноманітні різноманітні національні та міжнародні хлібці, а також сучасні та авангардні творіння. Курс слід доповнити нашою книгою «Професійні хлібобулочні прийоми», написаною Пауло Себесс, нашим директором, експертом у галузі міжнародних хлібобулочних виробів та володарем міжнародних нагород. Заняття на 100% онлайн, з покроковими поясненнями та записаними у відео високої чіткості, щоб ви не пропустили жодної деталі підготовки та техніки. Ви також доповніть своє навчання курсами безпеки та гігієни на робочому місці та обробкою продуктів харчування, харчуванням, піцами та емпанадами. Mausi Sebess - єдиний інститут, який надає сертифікати MasterChef.

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Розумійте управління сценографічним простором на основі тексту, створюючи всеосяжне естетичне відчуття. Підвищення кваліфікації в офіційних та незалежних театральних трупах, офіційних театрах, державних організаціях, на телевізійних студіях, у кінопродюсерських компаніях. Ця дія може відбуватися в різні моменти творчої роботи: дизайн, реалізація, складання, обробка.

    • 1601, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Кар’єра в дизайні інтер’єру-це трирічна вища техніка, яка має індивідуальну форму. Випускник вищої техніки в дизайні інтер’єрів зможе діяти самостійно або разом з іншими професіоналами у напрямку проектів дизайну інтер’єру односімейних будинків, багатоквартирних будинків, культурних та комерційних просторів, а також у дизайні меблів. та об’єкти.

    • Santiago del Estero, Аргентина

    Ступінь бакалавра медичних сестер працює в рамках UNSE з 1977 р. Вона виникла як відповідь на соціальну потребу Сантьяго дель Естеро у медичних сестрах. Він має тривалість п’ять років з базовим циклом у три роки, що дозволяє йому отримати середній ступінь медсестри.

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    • Проаналізуйте дослідження ринку. • Розробити стратегії просування та канали розподілу продуктів та послуг. • Підготувати проекти для промислової, гірничодобувної та сільськогосподарської, комерційної, енергетичної, транспортної та інфраструктурної політики. • Консультування щодо кон’юнктури ринку.

    • Villa María, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Міжнародний магістр харчових технологій (MITA) має на меті сприяти академічній підготовці професіоналів у галузі харчової промисловості, інтегрувати надійну підготовку в науково-технічній галузі та забезпечувати широку підготовку для аналізу, оцінки, проектування, розробки, планування та здійснення всіх заходів, пов’язаних з поводженням з різними видами їжі, будь то переробка чи послуги.

    • Rosario, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Ступінь спрямована на підготовку фахівців, здатних ефективно управляти трансформаціями та змінами, в які занурений сектор індустрії гостинності. Виходячи з цього, ступінь бакалавра намагається полегшити студентам набуття знань та методів, які дозволяють їм розвивати управлінські навички, поглиблювати аналіз середовища цього зростаючого промислового сектору, проводити внутрішні діагностики, спрямовані на формулювання та реалізацію стратегій, що дозволяють генерувати та підтримувати конкурентні переваги.

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Навчання: Навчання надає перевагу теоретичним аспектам, але інтегруючи їх із методологічними питаннями та аналізом світової дійсності та, бажано, національних. Особливістю університетської підготовки є підняття та обговорення теоретичних бачень, але вивчення їх актуальності. Також в економічній теорії - мікроекономіці, макроекономіці, зростанні та розвитку, теорії грошово-кредитних, державних фінансів - навчання базується (з урахуванням зазначеної соціальної перспективи) на інших дисциплінах. Знання інститутів права, які головують у суспільному житті; історії світової економіки та нашої країни; соціологічної теорії як конкретного внеску у пізнання соціального цілого; економічна географія та порівняльний аналіз систем та діючих моделей різних економік як шлях до сучасної реальності. Навчання математики є основною вимогою, тому в загальному циклі бакалаврської програми включає вивчення предметів, які становлять належну мову економістів і знання яких дозволяють аналізувати, розуміти та спілкуватись між професіоналами.