95 Бакалаврат Програми в Будівництво 2024

Бакалаврат Програми в Будівництво 2024Filter
    • Dijon, Франція
    • Cachan, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Французький

    ESTP PARIS Bachelor Construction Manager — це 3-річний курс, який веде до отримання диплому bac+3, що надає ступінь ліцензії. Щоб задовольнити потреби сектора в умовах повної трансформації та екологічних викликів, мета програми бакалавра ESTP полягає в підготовці будівельних менеджерів у широкому сенсі, ефективних з технічної, наукової та управлінської точок зору, відповідальних, з глобальним баченням та оперативний контроль нормативно-етичних аспектів своєї професії.

    • Vilnius, Литва

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Будьте як капітан свого корабля. Будуйте та керуйте своїм бізнесом! Навчання за спеціальністю "Побудова та управління бізнесом" допоможе вам реалізувати свої бізнес-ідеї та перетворити їх на успішну підприємницьку кар'єру. А може, ви хочете створити свій стартап і мрієте перетворити його на "єдинорога" - тоді навчання на програмі "Бізнес-будівництво та менеджмент" допоможе вам прокласти шлях до реалізації вашого підприємницького потенціалу.

    • Fairmont, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Навчальний план геодезичної та інженерної геодезії базується на міждисциплінарному змісті, що охоплює технології, природничі науки, соціальні науки, мистецтво, гуманітарні науки та загальні науки. Ступінь зосереджується на професійній геодезичній практиці, інтерпретації земельних записів, відновленні меж, геодезії, фотограмметрії, екологічній інженерії, гідравліці та гідрології.

    • Limerick, Ірландія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Hammond, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра наук у галузі промислових технологій - це технічна навчальна програма, орієнтована на управління, побудована на збалансованій програмі навчання, взятій із різноманітних дисциплін, пов’язаних із технологіями виробництва.

    • Bucharest, Румунія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Французький

    Факультет інженерних установок (FII) зародився в 1949 році. За своїм профілем, унікальним у Європі, цей факультет забезпечує підготовку інженерів, що спеціалізуються на проектуванні, будівництві та експлуатації всіх установок конструкції.

    • Ostrava, Чеська Республіка

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Melbourne, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Навчальна програма управління будівництвом у Florida Tech поєднує практичні навички ведення бізнесу з життєво важливими інженерними ноу-хау. Програма готує студентів до вступу в сферу будівництва як компетентних і впевнених менеджерів будівництва, які організовують будівельну робочу силу, замовляють матеріали, планують будівельні роботи, керують витратами та якістю та координують проект до завершення.

    • Regina, Канада

    Денне навчання

    76 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра будівельного менеджменту (BCM) є унікальною в Саскачевані, пропонуючи студентам можливість отримати диплом бакалавра з додатковими дворічним навчанням. Програма була розроблена відповідно до потреб галузі та світових тенденцій для кваліфікованих фахівців у будівельній галузі.

    • Ravenna, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    BCE – це трирічна програма бакалавра, яка повністю викладається англійською мовою, зосереджена на самій будівлі, яка спрямована на підготовку інженерів із широким міжнародним професійним досвідом. Студентам надаються технічні та наукові навички, характерні для професійного інженера-будівельника. Ці навички та вміння дозволять вам легко працевлаштуватися. Дізнайтеся більше, щоб знайти інформацію про те, як подати заявку на цю програму.

    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Школа управління будівництвом Анджело ДельЗотто (ADZ) пропонує першу чотирирічну програму в Онтаріо, яка спеціалізується на управлінні будівництвом. Ця програма, започаткована у партнерстві з будівельною індустрією, призначена для відповіді на нові тенденції в управлінні будівництвом у Канаді. У все більш спеціалізованій і складній будівельній галузі, успішне управління будівельним проектом тепер вимагає багатодисциплінарної освіти в галузі будівельної техніки, а також практичних методів ведення бізнесу та управління. Ступінь бакалавра технологій (управління будівництвом) з відзнакою готує студентів до роботи в будівельній галузі.

    • Lincoln, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    У всьому світі ми стикаємось з безпрецедентними викликами у нашому побудованому середовищі через зміни клімату, технологій, урбанізації та населення. Цей ступінь має на меті створити професіоналів з креативом та навичками, необхідними для пошуку та надання рішень.

    • Rome, Італія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь в галузі сталого будівництва, яка викладається англійською мовою, починаючи з 2018-2019 рр., Знайомить студентів зі знаннями та вміннями забезпечити стійке майбутнє як для існуючих будівель, так і для тих, кого вони проектуватимуть та будуватимуть. Сьогодні забезпечення стійкого побудованого середовища продовжує залишатися одним з головних глобальних пріоритетів нашої ери. Головною метою цього ступеня буде оновлення традиційних, визнаних у всьому світі, італійських навичок цивільної та архітектурної інженерії, охоплюючи більшу чутливість до охорони навколишнього середовища з помітним акцентом на сталому розвитку

    • Manchester, Великобританія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Інспектори будівель розглядають патологію будівель, зосереджуючись на реконструкції, повторному використанні, розвитку, реставрації, ремонті та консервації. Завдяки нашому курсу з геодезії будівель ви можете розвинути базу знань і набір навичок, які можуть створити захоплюючі глобальні можливості в багатьох галузях промисловості в секторі антропогенного середовища. Шлюз до професійного статусу, наш курс з обстеження будівель акредитований Королівським інститутом дипломованих геодезистів (RICS), Дипломованою асоціацією інженерів будівництва (CABE) та Дипломованим інститутом будівництва (CIOB). Вивчення акредитованого курсу гарантує, що знання та навички, які ви розвиваєте, відповідатимуть найвищим галузевим стандартам.

    • Perth, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська