90 Бакалаврат Програми в Візуальний дизайн 2024

Бакалаврат Програми в Візуальний дизайн 2024Filter
    • Hamburg, Німеччина
    • Potsdam, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська, Німецький

    Створюйте захоплюючу користувальницьку роботу та передові користувацькі інтерфейси для цифрових продуктів і послуг, а також отримайте одну з найбільш затребуваних навичок у технологічній індустрії. Як дизайнер досвіду користувачів (UX), ваша мета — зробити взаємодію з технологіями доступнішою, змістовною та приємною для користувачів. Крім того, як дизайнер інтерфейсу користувача (UI), ви створюєте системи та артефакти, які полегшують цю взаємодію, використовуючи комбінацію візуальних, усних і тактичних дизайнерських рішень. Наш основний / другорядний варіант дозволить вам додатково адаптувати свій професійний профіль, поєднуючи вашу основну дисципліну з рядом варіантів спеціалізації, наприклад, креативні обчислення або управління продуктами.

    • Los Angeles, США
    • Valencia, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Ласкаво просимо у світ приголомшливих візуальних ефектів! Наша спеціалізована підготовка занурить вас у захоплюючу сферу візуальних ефектів (FX). Тут ви навчитеся створювати різноманітні симуляції, від вибухів і пожежі до дивовижних магічних ефектів, кінематографічних руйнувань і реалістичних океанів.

    • Hamburg, Німеччина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Цю трирічну/чотирирічну програму International Route було обрано BSBI серед багатьох престижних міжнародних ступенів, які пропонує Університет творчих мистецтв (UCA). Протягом цього захоплюючого ступеня наша мета полягає в тому, щоб сприяти розвитку нових талантів у творчих лідерів у комерційно орієнтованій сфері графічного дизайну. Від типографіки до візуального корпоративного стилю, ви задовольните потреби в рішеннях для дизайну UI/UX, веб-сайтів і цифрових публікацій.

    • London, Великобританія

    Денне навчання

    30 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська, Англійська, Португальска

    Дизайн ніколи не був настільки важливим. Це є частиною нашого повсякденного життя, тому що ми можемо знайти його у всіх продуктах, які ми використовуємо, на сайтах, які ми консультуємо, або в програмах, які ми встановлюємо на наші смартфони.

    • London, Великобританія

    Денне навчання

    27 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська, Іспанська, Португальска

    Дизайн ніколи не був таким важливим. Це частина нашого повсякденного життя, оскільки ми можемо натрапити на неї у кожному використаному нами продукті, веб-сайтах, які ми переглядаємо, або в програмах, які ми встановлюємо на наші смартфони. London School Of Design And Marketing бакалавр з дизайну допоможе вам побудувати кар’єру в творчому світі і, можливо, стимул, який вам потрібен, щоб досягти нових цілей, звільнити свою творчу сторону і створити потужні проекти, які надихають і мотивують людей.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Arden UniversityОнлайн-програма BA (з відзнакою) графічного дизайну надасть вам засоби для розвитку ваших творчих здібностей та навичок дизайну. Ви розвинете розуміння ключових принципів дизайну та стандартів візуальної комунікації, які очікуються від цієї конкурентоспроможної галузі. Гнучкий режим навчання Arden дозволяє вам розвинути знайомство з цифровими носіями поряд із навичками створення зображень – усе навколо ваших зобов’язань. Ви вникнете в традиційні та сучасні технології для створення інноваційного та естетичного дизайну, а також сформуєте розуміння критичного, концептуального та історичного фону мистецтва, дизайну та візуальної культури.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Станьте частиною нашого унікального міждисциплінарного простору візуального мистецтва. Досліджуйте нові медіа-мистецтва та навчіться створювати культові візуальні концепції. Наші курси, розроблені провідними діячами креативних індустрій, ретельно розділені на взаємопов’язані мистецькі дисципліни.

    • London, Великобританія

    Денне навчання

    30 Місяці

    Дистанційне навчання

    Португальска, Англійська, Іспанська

    Дизайн ніколи не був таким важливим, як зараз. Це частина наших днів, тому що ми можемо знайти дизайн у кожному використаному нами продукті на всіх сайтах, які ми відвідуємо, або у всіх додатках, які ми встановлюємо на нашому смартфоні. Дізнайтеся, як можна поєднувати різні речі, такі як слова та зображення, розкрити свою творчу сторону та створювати потужні проекти, що надихають та впливають на людей.

    • Syracuse, Італія

    Денне навчання

    9 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Міжнародний рік перший – це програма, запропонована спільно Italian Academy та школою дизайну MADE, яка надає студентам унікальну можливість вступити на 1-й курс програми бакалавра в галузі дизайну, моди чи образотворчого мистецтва з курсами, які викладаються англійською мовою. Після завершення іноземні студенти досягнуть середнього рівня італійської мови та отримають кредити ECTS для переведення в будь-який європейський університет або їм запропонують гарантований прогрес на 2-й курс програм бакалавра MADE.

    • Wrocław, Польща

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    • San Francisco, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    8 семестрів

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Програма BFA Школи візуального розвитку забезпечує динамічну освіту в мистецтві постановки сцен. Основна навчальна програма наголошує на фотографії, моделюванні фігур, аналізі форм, малюванні фігур, принципах оповіді, візуальному розвитку для анімації, дизайні персонажів, концептуальних картинах, вдосконаленому дослідженні перспектив для дизайну відеоігор та різних інших важливих дисциплінах дизайну.

    • Seville, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Іспанська

    Отримавши ступінь візуального мистецтва в Universidad Loyola , ви станете повноцінним і різнобічним художником із серйозною теоретичною та технічною підготовкою, а також здатністю керувати чи створювати власні мистецькі проекти в таких різноманітних галузях, як образотворче мистецтво, мистецтво нових мов, ті, що пов’язані з дизайном простору, такі як музеографія, створення інсталяцій, ефемерне мистецтво чи творчість жестів.

    • Winter Park, США

    Денне навчання

    80 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Бакалавр програми Digital Arts & Design бакалавр наук забезпечує всебічний погляд на весь процес проектування - від концепції до створення та від презентації до впровадження. Протягом усієї навчальної програми ви будете досліджувати основні елементи 2D та 3D теорії мистецтва, використовувати апаратне та програмне забезпечення, що використовується сучасними професіоналами дизайну, та відточувати власне око для візуальних повідомлень.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська, Італійський

    Навчання за принципом є основою трьохрічних курсів у Raffles Milano, навчальному досвіді, який структурує розум, забезпечує міцний технічний фундамент і розкриває бажання розширити свій життєвий погляд.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Спеціалізація «Графічний дизайн», маршрут реклами - це курс, що включає 240 кредитів ECTS для графічних дизайнерів із креативним рекламним мисленням. Окрім виконання дизайнерських проектів, вони навчаться проводити візуальні комунікаційні кампанії, розширені концептуалізацією, стратегією бренда та напрямком мистецтва.