226 Бакалаврат Програми в Графічний дизайн 2024

Бакалаврат Програми в Графічний дизайн 2024Filter
    • Livingston, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Відточіть свої навички графічного дизайну та влаштуйтеся на роботу в ЗМІ через Інтернет-бакалавр Університету Західної Алабами з інтегрованих маркетингових комунікацій. Зосереджуючись на графічному дизайні, ви також отримаєте навички в таких сферах, як фотографія, веб-дизайн, соціальні медіа, написання новин та соціальні науки.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Курс «Графічний дизайн» зосереджений на підготовці експертів із візуальної комунікації. Цей професійний діяч працює над складними «комунікаційними системами» за допомогою різних засобів масової інформації, володіючи знаннями про передові програми для редагування, професійними методами друку та виробництва. Контексти, в яких працюють студенти, - це студії графічного дизайну, які поступово розширюються в різних сферах: дизайні продуктів, комунікації, моді, фотографії, а також сферах корпоративної комунікації та дизайну, видавничих компаніях, Інтернеті, рекламних агентствах та виробництві телебачення.

    • Berlin, Німеччина
    • Hamburg, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Ілюстрації візуалізують складний вміст у газетах, журналах, інфографіці, рекламі, плакатах, веб-сайтах і додатках. Програма ілюстрації в Університеті прикладних наук Європи поєднує класичні мистецтва, такі як живопис, малюнок та гравюра, із захопленням сучасного дизайну з використанням сучасних цифрових технологій.

    • Lugano, Швейцарія

    На кампусі

    • Los Angeles, США
    • Valencia, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Ласкаво просимо до захоплюючого світу 3D графічного дизайну! У цю захоплюючу еру технологій і творчості 3D-графічний дизайн стає інноваційною та захоплюючою формою вираження. Конвергенція цифрових технологій із традиційними дисциплінами графічного дизайну відкрила всесвіт безмежних творчих можливостей.

    • Hamburg, Німеччина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Цю трирічну/чотирирічну програму International Route було обрано BSBI серед багатьох престижних міжнародних ступенів, які пропонує Університет творчих мистецтв (UCA). Протягом цього захоплюючого ступеня наша мета полягає в тому, щоб сприяти розвитку нових талантів у творчих лідерів у комерційно орієнтованій сфері графічного дизайну. Від типографіки до візуального корпоративного стилю, ви задовольните потреби в рішеннях для дизайну UI/UX, веб-сайтів і цифрових публікацій.

    • The City, Великобританія

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Jdeideh, Ліван

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма графічного дизайну та цифрових медіа готує студентів до практики професіоналів графічного дизайну. Програма наголошує на критичному мисленні та активному відкритті та дозволяє студентам працювати в будь-якому середовищі, необхідному для того, щоб творчо пропонувати та вирішувати проблеми дизайну.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    У практичних проектах ви відчуєте весь робочий процес від пошуку ідей для технічної реалізації. Ви розробляєте додатки, анімацію, плакати, книги, журнали, ідентичності бренда тощо. Наш практичний підхід готує вас до розвитку своєї творчої особистості та стати професійним дизайнером.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Arden UniversityОнлайн-програма BA (з відзнакою) графічного дизайну надасть вам засоби для розвитку ваших творчих здібностей та навичок дизайну. Ви розвинете розуміння ключових принципів дизайну та стандартів візуальної комунікації, які очікуються від цієї конкурентоспроможної галузі. Гнучкий режим навчання Arden дозволяє вам розвинути знайомство з цифровими носіями поряд із навичками створення зображень – усе навколо ваших зобов’язань. Ви вникнете в традиційні та сучасні технології для створення інноваційного та естетичного дизайну, а також сформуєте розуміння критичного, концептуального та історичного фону мистецтва, дизайну та візуальної культури.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Станьте частиною нашого унікального міждисциплінарного простору візуального мистецтва. Досліджуйте нові медіа-мистецтва та навчіться створювати культові візуальні концепції. Наші курси, розроблені провідними діячами креативних індустрій, ретельно розділені на взаємопов’язані мистецькі дисципліни.

    • San Francisco, США

    Денне навчання

    8 семестрів

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Програма BFA школи графічного дизайну проводить студентів у процесі нюансованого розвитку навичок, необхідних для досягнення досконалості в галузі типографії, друку, упаковки, брендингу, досвіду користувача та графіки руху. Факультет складається з національно визнаних професіоналів, які кидають виклик своїм студентам досягти їх особистого творчого потенціалу.

    • Cincinnati, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Інтегрована освіта, дизайн - це злиття студійних практик і гуманітарного досвіду через сучасну призму. Дізнайтеся, як удосконалити процес дослідження, який веде до творчих рішень для різноманітних проблем візуальної комунікації, і здобудьте інтелектуальні та технічні навички, необхідні для досягнення успіху як професіонал з дизайну.

    • Dundee, Великобританія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Rutherford, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти можуть спеціалізуватися на мистецтві та отримати ступінь бакалавра мистецтв у галузі мистецтва. Ви також можете спеціалізуватися на будь-якій іншій дисципліні в університеті та займатися мистецтвом. вас є можливість вибрати одну або кілька концентрацій під час вашого курсу навчання, включаючи образотворче мистецтво, графічний дизайн, живопис і малюнок, фотографію та нові медіа