109 Бакалаврат Програми в Дизайн інтер'єру 2024

Бакалаврат Програми в Дизайн інтер'єру 2024Filter
    • Nice, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Школа BESIGN пропонує своїм студентам унікальну можливість виділитися, пройшовши спеціалізацію вже на другому курсі програми бакалавра. Ця спеціалізація буде проходити на третьому курсі. Студенти мають можливість зануритися у світ захоплюючих відкриттів із трьома різними варіантами спеціалізації. У школі BESIGN освіта дизайну залишається комплексною, але кожен учень має можливість сформувати власний індивідуальний навчальний шлях для досягнення своїх унікальних цілей.

    • Livingston, США

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте навички створення, маркетингу та позиціонування послуг, продуктів та ідей дизайну інтер’єру на треку «Багатомірний дизайн інтер’єру» програми бакалаврату «Інтегровані маркетингові комунікації» від UWA Online. Використовуйте передову технологію та галузевий стандарт програмного забезпечення САПР, щоб створювати реалістичні 2D і 3D візуалізації та віртуальні покрокові інструкції, надаючи життя вашим баченням. Ви зможете націлитися на різноманітну аудиторію, щоб відзначитися в різних сферах дизайну інтер’єру.

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Основна мета курсу - навчити студентів проектувати простір, що поєднує почуття та сприйняття з суворою функціональною вдачею. Вони вчаться взаємодіяти з італійською системою дизайну, цією складною та унікальною мережею відносин між італійськими/міжнародними дизайнерами, школами, підприємствами виробництва Італії, які виробляють меблі/світильники та компаніями -замовниками. Учні вивчають ті виразні інструменти, які дозволяють розробляти, оцінювати та пояснювати проект від брифінгу до остаточного створення та спілкування: олівець, програмне забезпечення для 3D -моделювання та візуалізації.

    • Munich, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра дизайну інтер'єру долає розрив між візуальною комунікацією та фізичним середовищем. З одного боку, ви маєте справу з такими аспектами дизайну, як естетика, зручність використання та різноманітні творчі інструменти.

    • Brisbane, Австралія
    • Kelvin Grove, Австралія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    З першого семестру нашої ступеня бакалавра дизайну пориньте в практичне творче середовище. Ви будете мати можливості для стажування, виїзних поїздок до дизайнерських проектів та міжнародних навчальних турів.

    • Berlin, Німеччина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра з дизайну інтер'єру при Берлінському міжнародному університеті - Університет прикладних наук забезпечує всебічні навички в галузі дизайну інтер'єру. Вас цікавить міжнародна практика та орієнтована на програми програма? Вас захоплює концептуалізація, планування та реалізація просторів? Ви отримаєте професійний досвід з нашою навчальною програмою «Дизайн інтер’єру». Викладається виключно англійською мовою, ця бакалаврська програма з дизайну інтер'єру при Берлінському міжнародному університеті - Університет прикладних наук є унікальною в Берліні, оскільки це єдина така програма, яка пропонується в місті та околицях штату Бранденбург. Надихайтеся атмосферою, орієнтованою на міжнародний рівень. Наше найвище співвідношення між викладацьким складом та студентами та тісний зв’язок педагогічного колективу зі своїми учнями дозволяє нам безпосередньо відповідати вашим індивідуальним потребам.

    • San Francisco, США

    Денне навчання

    8 семестрів

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Навчальна програма BFA школи інтер'єру та дизайну об'єднує теорію, дизайн та технології в поєднанні зі стандартами галузі. Наші студенти розвивають необхідні інтелектуальні, мистецькі та етичні здібності, необхідні для професійної практики.

    • Dundee, Великобританія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Marbella, Іспанія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Навчайтеся англійською мовою в Marbella Design Academy в сонячній Іспанії для вашої бакалаврської програми з питань внутрішніх архітектури та дизайну. Ступінь бакалавра мистецтв (з відзнакою) присуджений Університетом Бедфордшира, Великобританія. Цю трирічну валідовану програму внутрішньої архітектури та дизайну BA (Hons) розробила, реалізує та оцінює Marbella Design Academy та затверджена Університетом Бедфордшира, Великобританія.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь бакалавра з дизайну інтер'єру (240 ECTS) готує професіоналів, здатних планувати внутрішні простори, від приватного будинку, комерційного простору, підставки до ярмарку чи виставкового простору, а також меблів або спеціальних предметів завдяки своїм базовим знанням з дизайну виробів

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Навчання на практиці - це принцип, що лежить в основі трирічних курсів в Raffles Milano, досвід навчання, який структурує розум, забезпечує міцну технічну основу і розв'язує бажання розширити свої горизонти життя.

    • Melbourne, Австралія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    З величезною глобальною урбанізацією ніколи раніше дизайн інтер'єру не пропонував стільки можливостей змінити спосіб життя людей. У програмі LCI Melbourne Interior Design ви розробляєте концептуальні, теоретичні та технічні знання, необхідні для досягнення успіху в кар'єрі, де місце та люди зустрічаються, в різноманітних приватних, громадських, житлових і комерційних умовах.

    • Metropolitan City of Rome, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра з дизайну інтер'єру та середовища проживання охоплює вивчення фізичних, природних і штучних структур, які визначають наше середовище проживання, охоплюючи від житлових і робочих приміщень до зелених зон і повсякденних об'єктів. Програма акцентує увагу на значенні історико-культурної спадщини, яка є основою для роботи дизайнерів Habitat.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Paris, Франція

    Денне навчання

    5 років

    На кампусі

    Англійська

    Ступінь бакалавра образотворчих мистецтв у галузі дизайну інтер’єру заохочує до ретельного, але універсального підходу до дизайну, дотримуючись систематичних та узгоджених методологій. З акцентом на торговельні та комерційні простори, програма призначена для студентів бакалаврату, які прагнуть стати професійними дизайнерами інтер’єру, що спеціалізуються на роздрібних, комерційних, виставкових та подієвих просторах.