234 Бакалаврат Програми в Дослідження дизайну в США for 2024

Бакалаврат Програми в Дослідження дизайну в США for 2024Filter
    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    16 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн програма бакалавра наук з інформаційних технологій King University навчить вас застосовувати відповідні інформаційні технології та методології. Виберіть одну з чотирьох доступних напрямків: хмарні обчислення та системне адміністрування, кібербезпека, цифровий бізнес та розробка ігор та інформаційні системи.

    • Longmeadow, США

    Денне навчання

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Livingston, США

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте навички створення, маркетингу та позиціонування послуг, продуктів та ідей дизайну інтер’єру на треку «Багатомірний дизайн інтер’єру» програми бакалаврату «Інтегровані маркетингові комунікації» від UWA Online. Використовуйте передову технологію та галузевий стандарт програмного забезпечення САПР, щоб створювати реалістичні 2D і 3D візуалізації та віртуальні покрокові інструкції, надаючи життя вашим баченням. Ви зможете націлитися на різноманітну аудиторію, щоб відзначитися в різних сферах дизайну інтер’єру.

    • Los Angeles, США
    • Valencia, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Іспанська

    Ласкаво просимо до захоплюючого світу мистецтва відеоігор та ігрового дизайну! У цій подорожі ви відкриєте для себе магію створення приголомшливих міст, чарівних транспортних засобів і потужної зброї, які оживають в епічних відеоіграх, таких як Fortnite, The Last of Us і The Witcher. Але це ще не все; Ці знання можна застосувати не лише в індустрії відеоігор, але й у фільмах, рекламі, настільних іграх тощо.

    • Lawrence Township, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти навчаться аналізувати, концептуалізувати та створювати відеоігри та пов’язані з ними компоненти, такі як анімація, аудіо, нелінійні історії, програмні інтерфейси та досвід користувача. Усі студенти проходять курси з теорії медіа, базових мов комп’ютерного кодування, візуального мистецтва та дизайну, а також загальноосвітніх курсів. Вони оберуть акцент на візуальному дизайні, аудіо дизайні, оповідному дизайні або комбінації трьох. Кульмінацією в багатопрофільному річному проекті, ступінь озброїть студентів навичками, теоретичною основою та досвідом, необхідним для входу в індустрію ігор або продовження роботи у відповідних інтерактивних медіа-сферах.

    • Las Cruces, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Спеціалізація «Мерчандайзинг і дизайн моди» готує студентів до досягнення кар’єрних цілей у різних сферах індустрії моди. Студенти готуються з добре округленою курсовою роботою, пов'язаною з творчими, технічними та бізнес-аспектами галузі.

    • Rutherford, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти можуть спеціалізуватися на мистецтві та отримати ступінь бакалавра мистецтв у галузі мистецтва. Ви також можете спеціалізуватися на будь-якій іншій дисципліні в університеті та займатися мистецтвом. вас є можливість вибрати одну або кілька концентрацій під час вашого курсу навчання, включаючи образотворче мистецтво, графічний дизайн, живопис і малюнок, фотографію та нові медіа

    • Cincinnati, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Інтегрована освіта, дизайн - це злиття студійних практик і гуманітарного досвіду через сучасну призму. Дізнайтеся, як удосконалити процес дослідження, який веде до творчих рішень для різноманітних проблем візуальної комунікації, і здобудьте інтелектуальні та технічні навички, необхідні для досягнення успіху як професіонал з дизайну.

    • Hammond, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра наук у галузі промислових технологій - це технічна навчальна програма, орієнтована на управління, побудована на збалансованій програмі навчання, взятій із різноманітних дисциплін, пов’язаних із технологіями виробництва.

    • Harrisonburg, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Winter Park, США

    Денне навчання

    80 тижнів

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Бакалавр програми розвитку ігор Full Sail University студентів по всьому циклу розробки ігор, від попереднього виробництва до готового продукту. Ваша освіта підвищить вашу здатність створювати програмний код для 3D графічного відображення, багатокористувацьких ігор, штучно інтелектуальних супротивників та віртуальних середовищ у реальному часі.

    • Lynchburg, США

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Бакалавр образотворчих мистецтв (BFA) у галузі графічного дизайну онлайн, ви можете бути краще підготовленими до різноманітних кар’єр. Розвивайте свої навички, створюючи портфоліо з векторних ілюстрацій, вдосконаленої типографіки та творів мистецтва в стилі 21-го століття. Маючи ступінь графічного дизайну, ви можете стати надзвичайно затребуваними для агентств і компаній, які шукають кваліфікованих графічних дизайнерів.

    • Lamoni, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти графічного дизайну в Graceland мають можливість розвинути всебічні навички, необхідні для творчого самовираження. Незалежно від того, чи є їхня пристрасть ілюстрація чи веб-розробка, студенти Graceland можуть навчатися в першокласному середовищі, яке вивчає основи дизайну, дозволяючи їм досліджувати свою творчість. Пропозиції курсу варіюються від малювання та друкованої продукції до типографіки та веб-дизайну. Логотипи, дизайн упаковки, інформаційні бюлетені та макети журналів – лише деякі з типів проектів, з якими познайомиться фахівець із графічного дизайну.

    • Nashville, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    TreveccaТрек концентрації веб-дизайну та розробки доступний для вас, якщо ви отримуєте ступінь бакалавра наук у галузі інформатики, графічного дизайну чи інформаційних технологій. Курсова робота охоплює розробку, дизайн і функціональність веб-сторінок, а великий лабораторний досвід готує вас до розробки, кодування та програмування веб-сайтів і програм усіх типів.

    • Plymouth, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська