928 Бакалаврат Програми в Дослідження дизайну 2024

Бакалаврат Програми в Дослідження дизайну 2024Filter
    • Borås, Швеція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    16 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Онлайн програма бакалавра наук з інформаційних технологій King University навчить вас застосовувати відповідні інформаційні технології та методології. Виберіть одну з чотирьох доступних напрямків: хмарні обчислення та системне адміністрування, кібербезпека, цифровий бізнес та розробка ігор та інформаційні системи.

    • Longmeadow, США

    Денне навчання

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Grand Canal Dock, Ірландія
    • Dublin, Ірландія

    Денне навчання

    3 років

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Завдяки поєднанню практичних, самостійних практичних завдань, теоретичного підґрунтя та навчання в студійному та живому середовищі, ця програма орієнтована на тих, хто дійсно хоче вникнути в деталі того, як створювати музику, з нуля. , у різноманітних і сучасних виробничих середовищах.

    • Nice, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Школа BESIGN пропонує своїм студентам унікальну можливість виділитися, пройшовши спеціалізацію вже на другому курсі програми бакалавра. Ця спеціалізація буде проходити на третьому курсі. Студенти мають можливість зануритися у світ захоплюючих відкриттів із трьома різними варіантами спеціалізації. У школі BESIGN освіта дизайну залишається комплексною, але кожен учень має можливість сформувати власний індивідуальний навчальний шлях для досягнення своїх унікальних цілей.

    • Livingston, США

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Розвивайте навички створення, маркетингу та позиціонування послуг, продуктів та ідей дизайну інтер’єру на треку «Багатомірний дизайн інтер’єру» програми бакалаврату «Інтегровані маркетингові комунікації» від UWA Online. Використовуйте передову технологію та галузевий стандарт програмного забезпечення САПР, щоб створювати реалістичні 2D і 3D візуалізації та віртуальні покрокові інструкції, надаючи життя вашим баченням. Ви зможете націлитися на різноманітну аудиторію, щоб відзначитися в різних сферах дизайну інтер’єру.

    • Lecco, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    • Milan, Італія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Курс «Графічний дизайн» зосереджений на підготовці експертів із візуальної комунікації. Цей професійний діяч працює над складними «комунікаційними системами» за допомогою різних засобів масової інформації, володіючи знаннями про передові програми для редагування, професійними методами друку та виробництва. Контексти, в яких працюють студенти, - це студії графічного дизайну, які поступово розширюються в різних сферах: дизайні продуктів, комунікації, моді, фотографії, а також сферах корпоративної комунікації та дизайну, видавничих компаніях, Інтернеті, рекламних агентствах та виробництві телебачення.

    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Іспанська

    El grado en Creación y Narración de Videojuegos for a Expertos capaces de crear, diseñar y producir videojuegos desde la idea inicial hasta su desarrollo final y comercializacion. Esto implica aprender a trabajar con un equipo multidisciplinar que dará vida al videojuego: programadores, diseñadores gráficos, expertos en música, sonido, animación тощо.

    • Barcelona, Іспанія
    • Bangkok, Таїланд

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    У програмі поєднуються технічні ноу-хау, міждисциплінарні дослідження та творчий художньо-науковий підхід. Це дозволяє розробляти творчі інтерфейси, які генерують прогресивні та інноваційні програми для медіа -дизайну, медіа -досліджень, медіа -мистецтва та комунікації.

    • Munich, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра дизайну інтер'єру долає розрив між візуальною комунікацією та фізичним середовищем. З одного боку, ви маєте справу з такими аспектами дизайну, як естетика, зручність використання та різноманітні творчі інструменти.

    • Malmö, Швеція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Дизайн взаємодії - це захоплююче поле на передовій інноваційних технологій. Дизайнери взаємодії мають на меті створити досвід із продуктами, послугами та оточеннями, які не просто корисні та корисні, але дуже часто приємні, виразні та бажані.

    • Barcelona, Іспанія
    • Geneva, Швейцарія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Цифрування у швидко розвивається та постійно розвивається глобальному економічному кліматі створює нові та цікаві можливості для запуску, а також пропонує існуючим підприємствам нові можливості для забезпечення релевантності та оптимізації бізнесу. Завдяки цій програмі підприємці-новатори завтрашнього дня розвиватимуть навички, адаптивність та цікавість, щоб не просто дотримуватися технічних досягнень, а й бути інноваційними в їхніх намірах і змінювати свої рухи, коли вони рухаються вперед у своїй кар'єрі.

    • Hamburg, Німеччина
    • Potsdam, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Англійська, Німецький

    Створюйте захоплюючу користувальницьку роботу та передові користувацькі інтерфейси для цифрових продуктів і послуг, а також отримайте одну з найбільш затребуваних навичок у технологічній індустрії. Як дизайнер досвіду користувачів (UX), ваша мета — зробити взаємодію з технологіями доступнішою, змістовною та приємною для користувачів. Крім того, як дизайнер інтерфейсу користувача (UI), ви створюєте системи та артефакти, які полегшують цю взаємодію, використовуючи комбінацію візуальних, усних і тактичних дизайнерських рішень. Наш основний / другорядний варіант дозволить вам додатково адаптувати свій професійний профіль, поєднуючи вашу основну дисципліну з рядом варіантів спеціалізації, наприклад, креативні обчислення або управління продуктами.

    • Brisbane, Австралія
    • Kelvin Grove, Австралія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    З першого семестру нашої ступеня бакалавра дизайну пориньте в практичне творче середовище. Ви будете мати можливості для стажування, виїзних поїздок до дизайнерських проектів та міжнародних навчальних турів.