6 Бакалаврат Програми в Йорданія for 2024

Бакалаврат Програми в Йорданія for 2024Filter
    • Amman, Йорданія

    Англійська, Авестійська

    Кафедра комп'ютерних наук пропонує бакалаврську програму з кібербезпеки. Після завершення вимог до цієї програми студенти здобудуть ступінь бакалавра з кібербезпеки, яка готує висококваліфікованих фахівців у галузі кібербезпеки.

    • Amman, Йорданія

    Англійська, Авестійська

    Це чотирирічна бакалаврська програма, що веде до здобуття ступеня бакалавра наук з інформатики. Наші основні завдання - навчити наступне покоління технічних фахівців навичкам та базі знань, необхідних для створення та управління підприємствами з технологічною базою, що забезпечить майбутнє економічне зростання та покращить рівень життя.

    • Balqa Governorate, Йорданія

    Англійська, Авестійська

    Відділ маркетингу в Бізнес-школі був створений з метою задоволення зростаючого попиту на ринку праці, який є свідком сильної та безпрецедентної конкуренції, особливо з посиленням тенденції до глобалізації, приватизації та відкритих ринків.

    • Balqa Governorate, Йорданія

    Англійська, Авестійська

    Кафедра графічного дизайну була заснована на початку другого семестру 2000 року. Це практична спеціальність, яка поєднує технічні та технологічні знання та навички, що дозволить студентам стати графічними дизайнерами, які зможуть створювати постановки за допомогою наочних посібників , такі як журнали, газети, книги, упаковка та анімація. Це також дозволяє їм розпочинати багатоцільові рекламні кампанії.

    • Amman, Йорданія

    Англійська, Авестійська

    Доктор біологічних наук Програма інженерної електроніки акредитована Комісією з акредитації інженерії ABET, http://www.abet.org. Ця програма зосереджена на електроніці як спеціальності на електротехнічній арені. Він пропонує студентам сучасні курси з мікроелектроніки та додатків. Він охоплює аналіз та проектування з використанням новітніх міжнародних інструментів та програмного забезпечення, прийнятих сучасною промисловістю. Навчальна програма була розроблена, щоб включити суттєвий досвід основних галузей електротехніки, таких як комп'ютери, зв'язок, електроенергія та управління. Студенти набувають необхідних практичних навичок, які поєднуються з вивченими теоретичними знаннями в різних областях.

    • Balqa Governorate, Йорданія

    Англійська, Авестійська

    Кафедра архітектури була заснована на початку другого семестру навчального 2008/2009 року. Викладачі кафедри складаються з групи видатних випускників денних форм найпрестижніших університетів та різних академічних шкіл архітектури. Він також включає творчих та досвідчених архітекторів, які володіють необхідним досвідом, щоб надати студентам сучасні наукові знання.