746 Бакалаврат Програми в Канада for 2024

Бакалаврат Програми в Канада for 2024Filter
    • Montreal, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма «бакалавр богослов’я» дає багате ознайомлення з історією, теологією та культурними традиціями християнства. Студенти запрошують до цієї програми з різних конфесій та культур. Ви будете рости в пізнанні своєї віри, поглиблюватимете своє духовне життя та будете готові до критичного мислення. BTh - це дипломна програма в університеті Макгілл, з реєстрацією через Пресвітеріанський коледж. Ви оплачуєте навчання за навчання через Коледж та берете участь у спільноті / поклонінні життя Коледжу. Ви будете мати всі переваги навчання в провідному університеті Північної Америки, а також підтримку християнської спільноти та дружби під час навчання. Міжнародні студенти, які реєструються через Коледж, сплачують плату за навчання, що відповідає рівню, сплаченому канадськими студентами.

    • Online Canada

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • Church Point, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Французький

    Ця програма дозволяє студенту набувати та розвивати навички, необхідні для виконання управлінських функцій в компаніях. Навчання передбачає загальний тренінг, що дозволяє студенту бути ефективним у всіх сферах діяльності компанії. Випускник може вільно говорити французькою та англійською мовами. Програма дає міцну академічну підготовку тим, хто хоче здобути вищу освіту.

    • Paris, Франція
    • Montreal, Канада
    • + 6 more

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Англійська мова бакалавра з управління бізнесом у сфері нерухомості викладається в паризькому кампусі. Ця програма забезпечить високо оцінену професійну освіту в сфері нерухомості. Він був розроблений у тісній співпраці з відповідними професійними, політичними та діловими спільнотами та призначений для забезпечення інтенсивного швидкого початку професійної кар’єри. Ви отримаєте глибокі знання з управління нерухомістю, продажу, управління спільною власністю та управління активами. Програма виконується з використанням поєднання методів активного навчання, і є значний внесок промисловості в нашу навчальну програму через гостьові лекції та семінари. Оператор нерухомості – це динамічна, комунікабельна та високооплачувана професія. Він охоплює більшість сфер комерційної (промислової, офісної та торговельної) та житлової нерухомості. Приходьте і навчайтеся з Groupe ESPI !

    • Kitchener, Канада
    • Waterloo, Канада
    • + 6 more

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма «Міжнародний бізнес-менеджмент» у Conestoga — це чотирирічна програма бакалавра ділового адміністрування (з відзнакою), розроблена для того, щоб озброїти студентів навичками, необхідними для управління міжнародними бізнес-заходами та роботи в глобальних компаніях.

    • Winnipeg, Канада

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Французький

    Ступінь бакалавра наук зі спільною спеціальністю біохімія та мікробіологія дозволяє студентам здобути чудові знання про функціонування життя в мікроскопічному масштабі та розвинути передові навички в лабораторії.

    • Victoria, Канада

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    У невідомому кліматі нам потрібні лідери в галузі туризму та гостинності, здатні очолити зміни та інновації у способі ведення бізнесу. Не все можна запланувати. Ця програма ознайомить вас з можливостями, тенденціями та проблемами у світовій галузі туризму та гостинності, а також забезпечить вас інструментами та знаннями для досягнення успіху в ній.

    • Hamilton, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Філософія використовується для уточнення та інтерпретації важливих понять, таких як істина, Бог, смертність, краса, знання та реальність. Ці поняття відіграють важливу роль у нашому саморозумінні та інтерпретації світу.

    • Langley City, Канада
    • Richmond, Канада

    Денне навчання

    18 Місяці

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Формуйте основні навички лідерства у канадському університеті з найвищим рейтингом

    • Lethbridge, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Бакалавр екологічних наук зосереджується на розумінні природних систем Землі та того, як ми, як люди, взаємодіємо з ними. Спеціалізація в галузі екології надасть вам відповідний досвід у природничих і фізичних науках, який необхідний для розуміння того, як функціонують природні та створені людиною системи. Це надасть вам широку перспективу, необхідну для оцінки ролі людства в глобальних змінах навколишнього середовища.

    • Ottawa, Канада

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Ця програма, яка поєднує управління та суспільні науки, допомагає вам відкрити нові шляхи вирішення соціальних проблем, таких як бідність, дискримінація та кліматична криза. У цій програмі ви отримаєте глибше розуміння цих глибоко вкорінених проблем, а також відповідних систем та інституцій. Ви також дослідите моделі організацій та соціальних підприємств, які можуть допомогти мобілізувати вашу громаду для досягнення позитивних та стійких змін.

    • Ottawa, Канада

    На кампусі

    Англійська

    • Vancouver, Канада

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    LaSalle College Vancouver - одна з небагатьох шкіл Канади, яка пропонує ступінь бакалавра модного дизайну. Поглибившись у навчальну модель, яка сягає коріння коледжу LaSalle у місті Монреаль, столиця моди Канади, студенти навчаються у інженерів вищої індустрії навичкам та навчанню, необхідним для побудови успішної кар’єри в динамічному світі моди. Студенти вивчають основи дизайну моди, включаючи пошиття одягу, складання плоских візерунків, драпірування, текстиль та складання комп'ютерних малюнків.

    • Regina, Канада

    Денне навчання

    76 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра будівельного менеджменту (BCM) є унікальною в Саскачевані, пропонуючи студентам можливість отримати диплом бакалавра з додатковими дворічним навчанням. Програма була розроблена відповідно до потреб галузі та світових тенденцій для кваліфікованих фахівців у будівельній галузі.

    • Sharjah, Сполучені Арабські Емірати
    • Lagos, Нігерія
    • + 14 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    24 Місяці

    Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Програма подвійної сертифікації призначена для студентів, які бажають розпочати професійну кар'єру в бізнесі та менеджменті. Цей курс управління бізнесом допоможе вам розвинути навички аналізу та оцінки, які можна застосувати до реальних ситуацій. Ви будете розвивати свої знання та розуміння різних функціональних сфер бізнесу, включаючи управління, маркетинг, людські ресурси, управління фінансами та операціями в глобальному контексті. Ви також матимете навички, необхідні для успіху в бізнесі, такі як підприємництво, цифрова грамотність, навички спільної роботи та спілкування.