47 Бакалаврат Програми в Росія for 2024

Бакалаврат Програми в Росія for 2024Filter
    • Kursk, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Основні види професійної діяльності: Розробка, виробництво та сертифікація лікарських засобів та біологічно активних препаратів та виробів медичного призначення. Моделювання та отримання медичних та косметичних засобів на основі живих предметів (включаючи спортивну косметику та дієтичні добавки для спортивного харчування). Біотехнологія рослинних організмів.

    • Kursk, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Головною метою професійної діяльності бакалавра в соціальній роботі вважається турбота про якість життя, а розкриття можливостей людини, сім'ї, суспільства, а соціальна робота може розглядатися як особиста послуга допомагати людям. Бакалавр соціальної роботи покликаний надати пряму допомогу соціально незахищеним верствам населення через громадські та державні організації, допомогти тим, хто потребує медичної чи благодійної допомоги, подолати життєві кризи.

    • Moscow, Росія
    • Saint Petersburg, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма призначена для студентів, які зацікавлені у розумінні міжнародної та внутрішньої політики та підготують випускників до кар'єри в уряді та розробці політики, міжнародних бізнес та неурядових організаціях або для подальшого навчання.

    • Moscow, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Бакалавр міжнародних відносин – це паралельна програма навчання англійською мовою, яка поєднує в собі академічні переваги HSE та Лондонського університету та дає змогу студентам здобути російські та британські ступені. Протягом чотирьох років студенти вивчають широкий спектр предметів, зокрема політологію, історію, економіку та іноземні мови. Випускники програми добре підготовлені, щоб почати свою кар'єру в бізнесі, державній службі або в наукових колах, або продовжити освіту, здобувши ступінь магістра в Росії або за кордоном.

    • Moscow, Росія

    Денне навчання

    На кампусі

    Російський університет дружби народів оголошує набір на інноваційну програму бакалаврату з вивчення Росії для іноземних студентів

    • Kazan, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Іспанська, Німецький, Французький, Російська, Італійський, Китайський

    Провідний російський університет у сфері підготовки російської мови як іноземної запрошує Вас подати заявку на унікальну програму бакалаврату «Російська як іноземна мова», розроблену за власною методикою викладачів КМУ. Методика доводить свою ефективність вже 5 років. 98% студентів успішно закінчили програму. Унікальна методика передбачає використання рідної мови на початку навчання. Для навчання не обов’язково знати мову посередника. Усі професори є сертифікованими міжнародними випробувачами, які готуються та складають іспити з різною метою з російської мови як володіння іноземною мовою (A0-C2). На останньому курсі студенти можуть скласти державний міжнародний іспит з російської мови як вільний володіння іноземною мовою. Цей сертифікат має необмежений термін дії та підтверджує рівень володіння російською мовою в будь -якій країні. Програма підходить для всіх, хто цікавиться російською мовою та російською наукою. Випускники можуть працювати перекладачами та викладачами лінгвістичних курсів у будь -якій країні. Програма спрямована на оволодіння іноземними студентами спеціалізованими лінгвістичними навичками російської мови. Навчання спрямоване на оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері російської мови для подальшого професійного використання у перекладі та педагогічної спеціалізації у роботі з іноземною аудиторією.

    • Moscow, Росія
    • Saint Petersburg, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма спрямована на підготовку спеціалістів, які збирають та обробляють дані з використанням сучасних технологій та методології. Студенти першого курсу вивчають гуманітарні, соціальні науки та декілька додаткових курсів, які допомагають їм розвивати критичне мислення, практичні навички та методологію соціологічних досліджень.

    • Moscow, Росія

    Денне навчання

    На кампусі

    Російський університет дружби народів оголошує набір на бакалаврську та магістерську програми «Росія і суміжні регіони» в рамках напряму підготовки

    • Moscow, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська, Російська

    Метою програми є підготовка випускників до різноманітних професійних видів діяльності, таких як прийняття управлінських рішень, дослідження ринку, фінансовий аналіз та бухгалтерський облік, управлінські комунікації тощо. Програма акцентує увагу на міжнародних аспектах управління та ведення бізнесу в глобальному ринковому середовищі. Навчання ведеться російською (1-й і 2-й курси) та англійською (3-й і 4-й курси).

    • Kazan, Росія

    Денне навчання

    4 років

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Програма готує лідерів, топ-менеджерів великого рівня. Проектно-орієнтоване навчання спрямоване на розвиток ключових компетенцій, необхідних сучасним менеджерам у міжнародному бізнес-середовищі. Велика увага приділяється традиційним бізнес -курсам, особливостям міжнародного економічного середовища, а також розвитку особистості, що є перевагою в освітній практиці.

    • Novosibirsk, Росія

    На кампусі

    Російська

    В рамках цієї спеціалізації студенти повністю занурюються у процес створення радіопрограм у різних жанрах: бюлетені новин, аналітичні програми, ток-шоу, музичні релізи тощо. Кожен студент може спробувати себе як репортера, ведучого, редактора чи звукорежисера. Викладачі, які викладають у цій програмі, - це радіожурналісти, звукорежисери та редактори, які працюють на новосибірських радіостанціях.

    • Irkutsk, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Російська

    Програма орієнтована на підготовку фахівців у галузі лінгвістики (російська мова), міжмовної та міжкультурної комунікації, а також у галузі нових інформаційних технологій. Програма призначена лише для іноземних громадян.

    • Irkutsk, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Сьогодні всі країни прагнуть розвивати та оновлювати свої авіапарки. Ця сучасна програма бакалавра готує кваліфікованих спеціалістів з обслуговування авіаційної техніки, орієнтованих на постійне вдосконалення технологій ремонту та експлуатації авіаційної техніки, що призводить до стабільного розвитку авіакомпаній.

    • Moscow, Росія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Російська

    Програма спрямована на підготовку спеціалістів у сфері гідромеханіки, гідропневматики та двигунів спеціального призначення. Освітня підготовка охоплює прикладну гідромеханіку, насоси та гідротурбіни, гідроприводи різного призначення, пневмоприводи, робототехніку, мехатроніку. Студент також вивчають розробку, дослідження та сервісне обслуговування високоефективних, екологічно чистих поршневих та комбінованих двигунів внутрішнього згоряння, двигунів із зовнішнім підведенням теплоти для машин наземного, водного та повітряного транспорту, енергоустановок наземного, підводного та космічного базування, засобів малої механізації.

    • Korolyov, Росія

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 років

    На кампусі

    Російська

    Спеціалізація спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців, які мають компетенції для виконання мистецької, творчої, проектної діяльності, що відповідає корисним та естетичним потребам людини у прикладних сферах діяльності, визначених профілем навчання.