112 Бакалаврат Програми в Тайвань for 2024

Бакалаврат Програми в Тайвань for 2024Filter
    • Taipei, Тайвань
    • Kaohsiung, Тайвань

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    • 135號, Тайвань

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Yuan Ze University пропонує програми бакалавра менеджменту та соціальних наук у коледжі менеджменту та коледжі гуманітарних та соціальних наук.

    • Tainan, Тайвань

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма бакалавра в галузі міжнародного фінансування та управління бізнесом пропонує чотирирічну програму виховання студентів у галузі міжнародного фінансового менеджменту та управління бізнесом з хорошими навичками англійської комунікації.

    • Ulaanbaatar, Монголія
    • Nantun District, Тайвань
    • + 1 more

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Подвійний градусів, коли одна ступінь отримана з Інституту Фінансів та Економіки і інша ступінь, отримана від Лондонської школи бізнесу і фінансів

    • Hsinchu, Тайвань

    Денне навчання

    На кампусі

    "NCTU EECS програма студентського нагороди " є піонером в області бакалаврату міждисциплінарне утворення на Тайвані.Ця програма створює гнучкі і творчі дослідження навколишнього середовища в районі EECS і є важливим кроком NCTU Випереджаючими темпами нарощує свою вище

    • Taichung, Тайвань

    На кампусі

    Англійська

    • New Taipei, Тайвань

    Програма мехатронної інженерії в Huafan University створена для навчання студентів, які мають необхідні навички, щоб конкурувати на високотехнологічній багатопрофільній світовій арені.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Для курсів бакалаврату кафедра журналістики має намір надати студентам різноманітні професійні навички, які включають (1) складне застосування мульти- та цифрових засобів масової інформації; (2) впровадження громадянської журналістики, тісно пов'язаної з місцевими громадами; (3) можливість проводити дискурси для доповідей про особливості; (4) можливість видавати англійські новини; та (5) підготовка до програми стажування, тісно інтегрована з робочим місцем. Завдяки плануванню навчальної програми, яка має на меті об’єднати професійні навички з академічними знаннями, а також ліберальну атмосферу навчання, Департамент журналістики має намір виховувати студентів із креативністю, ширшим баченням та гострим відчуттям новин. З подвійним акцентом на теорії та практиці, метою курсів випускників на факультеті журналістики є виховання майбутніх журналістів та науковців з комунікації з критичним мисленням, академічними знаннями та пристрасною турботою про суспільство. Для того, щоб забезпечити своїх студентів здатністю застосовувати постійно мінливі технології для відстоювання місії університету «свобода та демократія», Вищий інститут журналістики навчає професійні навички студентів відповідно до найвищих академічних стандартів. Крім того, планування навчальних планів включає цифрові навички та можливості дослідження новин та дотримується принципів журналістики та місії журналістів.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Кафедра психології має на меті навчати та навчати студентів як професіоналів, здатних спілкуватися з іншими людьми з питань життя та праці як усною, так і письмовою мовою.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Школа харчування була офіційно створена в серпні 105 року і є першою і єдиною в країні "Академією харчування". Існують "Департамент охорони здоров'я та харчування (бакалавр, магістр, заочна та докторантура)", "Магістр безпеки харчових продуктів", "Департамент безпеки харчових продуктів" та "Інститут обміну речовин та ожиріння" та 2 лікарняного рівня науково -дослідний центр: "Дослідницький центр медицини харчування" та "Дослідницький центр вищого харчування", зосереджуючись на харчуванні та здоров'ї, у поєднанні з медичною та медичною фундацією школи, що інвестуються в академічні галузі безпеки харчових продуктів, харчування, обміну речовин та ожиріння. Відділ охорони здоров'я та харчування в лікарні був створений під назвою "Життя - це здоров'я, а здоров'я - це харчування", яке пояснює важливість здоров'я та харчування для життя. Департамент охорони здоров'я та харчування був створений у 1968 році більше 40 років. Протягом багатьох років вона виховувала багатьох фахівців у галузі харчування. Швидкість проходження ліцензій дієтолога та частка дієтологів та наглядачів за харчуванням у медичних установах займає перше місце в країні. Департамент охорони здоров'я та харчування виступає за раціоналізацію особистого харчування. З точки зору профілактичної медицини, вона спрямована на розвиток професійних талантів для керівництва та популяризації дієтичного лікування, досліджень харчування, освіти з питань харчування, управління громадським харчуванням та групового харчування, і сподівається виховувати більше фахівців, які займаються "Професіоналами програми" Харчування " .

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    З часу реструктуризації Університету науки і технологій у 1996 році школа була більше зосереджена на реформі та інноваціях загального розвитку шкільних справ, створенні високоякісного навчального середовища та активізації надійної адміністративної підтримки, допомагаючи викладачам у навчанні відмінному навчанню та дослідження, а також допомога студентам у створенні чудових результатів навчання. Метою та баченням школи є: "Виховувати корпоративні таланти з гуманітарними науками, соціальною опікою, професійними знаннями, міжнародним баченням, а також навичками та етикою, і стати високоякісним промислово-науково-технічним університетом, орієнтованим на екологію". Гуманітарна школа школи успадковує цілі та бачення школи. Його освітні цілі та бачення такі: "Виховувати видатні творчі таланти з гуманістичною турботою, практичними здібностями та міжнародним світоглядом". Тому освітні цілі цього відділу встановлюються відповідно до цілей школи та коледжу таким чином: 1, Виховувати операційні здібності ландшафтного дизайну та планування. 2. Навчання, пов'язане з практичними здібностями ландшафтної техніки. 3. Виховувати навички управління ландшафтом. 4. Встановіть можливості моделювання цифрового середовища.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Планування досліджень та академічна та підприємницька співпраця здійснюються “Науково -дослідним центром технологій автомобільної та мехатронної промисловості”. По -перше, створюється простір та обладнання, необхідне «Дослідницькому центру автомобільної техніки». Під час першого етапу проводиться аналіз потужності та забруднення наших скутерів та невеликого бензинового двигуна для роботи у координації з розробкою реактивної системи EFI для двигунів скутерів, розробкою систем заміни палива та системи очищення вихлопних газів, щоб допомога виробникам з експертизою очищення двигунів. Водночас центр також допомагає Медичному технологічному центру покращити розвиток «Walcabs» та покращити продуктивність двигуна, що використовується у конкурсі економії палива. Потім також впроваджуються та встановлюються міжпольові програми, такі як «Точна інженерія», «Автомобільні машини» та «Електрика», «Проектування творчості», обладнання для розробки робот-машин, мікрообробка та автоматичні інструменти. Після планування дослідження вчителі заохочуються перетворити свої досягнення на нові знання, які учні зможуть засвоїти. З іншого боку, викладачам також пропонується подати патент на свої наукові досягнення, щоб зміцнити концепцію прав інтелектуальної власності та патентів.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Департамент фінансів націлений на вдосконалення фінансових фахівців у всіх аспектах. Ми навчаємо наших студентів здобувати навички всередині та поза аудиторією, проводимо незалежні дослідження, проходимо факультативні стажування у приватних чи державних установах, розвиваємо лідерські якості за допомогою окремих видів діяльності, а також дізнаємось, як керувати своєю майбутньою кар’єрою. Ми хочемо, щоб наші студенти були фінансовими експертами високого рівня. Навчальні програми включають як теорію, так і практику. На додаток до відмінних академічних здібностей у різних галузях фінансів, ми запрошуємо менеджерів банків, охоронних чи страхових компаній поділитися своїм досвідом зі своїми студентами для підвищення їх конкурентоспроможності. Для досягнення нашої місії наш відділ має шість характеристик: Інтеграція теоретичної та практичної освіти Посилення здібностей до міжнародних фінансів Підкреслення фінансового законодавства та відповідних нормативних актів Створення реалістичного навчального середовища Виховання знань іноземної мови Отримання професійних ліцензій та сертифікатів

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Програма електротехніки в National University Of Tainan була створена в 2005 році. Зі стрімким зростанням промисловості вирощування талановитих людей має вирішальне значення для економічного розвитку Тайваню. У новоствореному Науковому парку Південного Тайваню доступна велика різноманітність передових інженерних можливостей. Це всього за тридцять хвилин їзди від нашого головного кампусу. У 2008 та 2009 роках Інститут інженерії зв’язку та Інститут електрооптичної інженерії були об’єднані відповідно до Департаменту електротехніки, і з тих пір зміцнили наші освітні пропозиції. Восени 2011 року кафедра інтегрувала три інститути в Інститут електротехніки та почала пропонувати програму доктора філософії. Наші цілі такі: Ознайомити студентів з усіма основними галузями електротехніки та дати їм змогу зайнятися передовими дослідженнями та розробками у галузях електротехніки. Грати важливу роль у швидкому зростанні тайванської науки та техніки та розвивати наших студентів як кваліфікованих інженерів з досліджень та розробок.

    • Taipei, Тайвань

    На кампусі

    Школа позиціонує себе як "високоякісне викладання та галузево-університетський зв'язок з двоорієнтованим університетом", і має на меті "навчити хребет суспільства професійними якостями, інноваційним мисленням та співпереживанням" як навчальну мету. З цієї причини школа пропагує «Молодіжний проект« Сонячне світло », щоб виховати в учнів збалансований розвиток п’яти виховань чесноти (захоплене служіння), мудрості (любові та знань), фізичної (міцне тіло), групової (здорової особистості), і краса (художній смак). Сонячна молодь; впровадити "Освітню програму популяризації інноваційної творчості", щоб виховати учнів з інноваційним мисленням; забезпечити численні та перехресні канали навчання для розширення кругозору навчання студентів. Тому «Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)» »стали ознаками школи.