212 Бакалаврат Програми в Франція for 2024

Бакалаврат Програми в Франція for 2024Filter
    • Paris, Франція
    • Madrid, Іспанія
    • + 1 more

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Бакалавр наук у галузі комп’ютерних наук готує студентів бути сильними комунікаторами в міжнародному контексті, аналітичними та критичними мислителями з міцними математичними, обчислювальними знаннями та знаннями з аналізу даних, навичками прийняття рішень і вирішення проблем, а також бути соціально відповідальними з чітким акцентом на стійкість.

    • Nice, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Школа BESIGN пропонує своїм студентам унікальну можливість виділитися, пройшовши спеціалізацію вже на другому курсі програми бакалавра. Ця спеціалізація буде проходити на третьому курсі. Студенти мають можливість зануритися у світ захоплюючих відкриттів із трьома різними варіантами спеціалізації. У школі BESIGN освіта дизайну залишається комплексною, але кожен учень має можливість сформувати власний індивідуальний навчальний шлях для досягнення своїх унікальних цілей.

    • Grenoble, Франція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Grenoble IAE «s бакалавра в області управління є і третій рік ступенем економіки і управління та першим кроком в нашій Вищій школі менеджменту Pathway . Його покликання - надати студентам змогу набути фундаментальних управлінських навичок під час підготовки до магістра в галузі наук про управління, що призведе до спеціалізованих або загальних керівних посад. Всі аспекти управління охоплюються з технічної точки зору, а також через концептуальний підхід, спрямований на розвиток відкритості та здатності мислити, що є ключовими для керівних посад. Однорічний бакалавр з менеджменту призначений для студентів, які вже пройшли 120 кредитів ECTS з предмета, пов’язаного з бізнесом, і мають мінімальний рівень сертифікації B2 з англійської мови.

    • Paris, Франція
    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Ми запрошуємо вас у світ, де спорт і його цінності є всюдисущими. Пориньте у світ пристрастей, емоцій і відчуттів. Інтегруйтеся в ринок, який ніколи не перестає переосмислювати себе. Вибір AMOS означає приєднання до піонера школи спортивного менеджменту в Європі, яка з 2007 року супроводжує своїх захоплених студентів у приєднанні до спортивної індустрії. Ми пропонуємо навчальні курси, які ведуть до визнаних сертифікатів високого рівня.

    • Toulouse, Франція
    • Barcelona, Іспанія
    • + 2 more

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська, Французький, Іспанська

    Програма бакалавра TBS – це 3-річний курс менеджменту з професійним і міжкультурним фокусом. Курс має на меті дати майбутнім випускникам навички управління, необхідні для задоволення бізнес-вимог компаній у Франції та в усьому світі. Програма пропонує 3 роки цінного досвіду та зустрічей, побудованих навколо навчальної програми, яка дає кожному студенту засоби для продовження навчання або переходу безпосередньо до успішної професійної кар’єри.

    • Paris, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма пропонує міждисциплінарні курси з математики, комп'ютерного програмування, алгоритмів та комп'ютерної архітектури, на додаток до електроніки, фізики та гуманітарних наук. Це 3-річна програма, яка викладається англійською мовою у Парижі на 100%. Студенти, які відвідують цю програму, матимуть можливість провести 1 семестр на борту.

    • Strasbourg, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська, Французький, Німецький

    Обрати бакалавра міжнародного бізнесу в ЕМ Страсбург означає прихильність програмі передового досвіду та активну роль у вашій освіті. Наш трек міжнародного менеджера пропонує високий рівень академічної та оперативної освіти для підготовки відповідальних менеджерів. Від теоретичних знань до практичних ноу-хау ви будете розвивати свої мовні навички та розвиватися в міжнародному середовищі. Це навчання включає як мінімум дев'ять місяців професійного стажування у Франції чи за кордоном, щоб дізнатись, як працює компанія, отримати нові навички та уточнити ваші цілі кар'єри.

    • Berlin, Німеччина
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Цей інноваційний три/чотирирічний курс розроблений для розвитку наступного покоління бізнес-лідерів, здатних долати виклики постковідного світу. Курс міжнародного бізнесу та менеджменту - це інноваційна програма, спрямована на вирішення нових тенденцій та проблем для бізнесу та менеджменту з метою формування нових лідерів глобального бізнесу.

    • Châteauroux, Франція
    • Baar, Швейцарія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    В епоху, яка визначається прийняттям рішень на основі даних, наша програма бакалавра наук про дані є вашими воротами до динамічної та захоплюючої кар’єри на перетині технологій, математики та бізнесу. Оскільки світ стає все більш залежним від даних для інформування та формування нашого майбутнього, професіонали, які можуть використовувати силу даних, користуються великим попитом.

    • Paris, Франція
    • Budapest, Угорщина

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Вивчіть ключові сфери бізнесу та розвивайте відповідні, дуже затребувані управлінські навички для широкого кола міжнародної кар’єри. Ми запропонуємо вам практичне середовище, відіграючи активну роль у вашому власному вивченні реального бізнесу та підвищуючи ваш творчий потенціал поряд із професорами, які накопичили унікальний досвід викладання в Інституті передової педагогіки ESSCA.

    • Troyes, Франція
    • Metz, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Французький

    A l'issue du Bachelor in Tourism Management, vous serez opérationnel en tant que manager dans n'importe quelle filière du secteur mondial qu'est le tourisme.

    • Nantes, Франція
    • Paris, Франція

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    BBA Big Data & Management готує студентів до переходу на міжфункціональні керівні посади. Вони придбають як сильні управлінські навички (фінанси, менеджмент, маркетинг, стратегія), так і передові технічні навички збору, аналізу та використання даних для ведення бізнесу. Цей курс, спільно розроблений Audencia та Centrale Nantes, спирається на академічні досягнення обох установ, пропонуючи програму з сильним міжнародним та професійним спрямуванням.

    • Paris, Франція
    • Montreal, Канада
    • + 6 more

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Англійська мова бакалавра з управління бізнесом у сфері нерухомості викладається в паризькому кампусі. Ця програма забезпечить високо оцінену професійну освіту в сфері нерухомості. Він був розроблений у тісній співпраці з відповідними професійними, політичними та діловими спільнотами та призначений для забезпечення інтенсивного швидкого початку професійної кар’єри. Ви отримаєте глибокі знання з управління нерухомістю, продажу, управління спільною власністю та управління активами. Програма виконується з використанням поєднання методів активного навчання, і є значний внесок промисловості в нашу навчальну програму через гостьові лекції та семінари. Оператор нерухомості – це динамічна, комунікабельна та високооплачувана професія. Він охоплює більшість сфер комерційної (промислової, офісної та торговельної) та житлової нерухомості. Приходьте і навчайтеся з Groupe ESPI !

    • Lille, Франція

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Французький

    Бакалавр комунікацій необхідний для отримання міцної загальної культури шляхом опанування основ права, економіки та менеджменту, одночасно розвиваючи передові комунікативні навички. Це не тільки відточить вашу особистість, але й виховає динамічний підприємницький дух.

    • Paris, Франція
    • Madrid, Іспанія
    • + 3 more

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Унікальна можливість пережити міжкультурний менеджмент з перших рук, живучи та навчаючись у трьох різних країнах протягом трьох років.