21 Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Дослідження в області соціальних наук 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • Соціальні науки
  • Соціологія
  • Дослідження в області соціальних наук
Сфери навчання
  • Соціальні науки (21)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Дослідження в області соціальних наук

    Бакалавр готує студентів до професійної кар'єри та надає повноваження. Ступінь бакалавра мистецтв може бути досягнута через чотири роки або менше, і є необхідною умовою для післядипломної освіти.

    Що таке бакалавр соціальних наук? Бакалавр мистецтв у галузі соціальних наук охоплює різні соціальні науки дисципліни, в тому числі політології, психології, антропології та соціології. Фізичні особи можуть приймати широкий спектр основних класів та спеціальних курсів. Учасники програми дізнаються про різні методології та вивчають теорії про суб'єктивність людини та соціальну взаємодію. Навчаючись в соціальних науках, можна підготувати студентів до вищих ступенів права та фінансів. Ступені консультування, соціальної справедливості та стійкості використовують цілісний вигляд галузі.

    Студенти, які отримують ступінь бакалавра в галузі соціальних наук, можуть вивчати навички, необхідні для практичного використання у вибраній галузі. Можливість ідентифікувати критичні процедури та синтезувати результати досліджень у планах розвитку може бути передана від вчених до професій, що сприяє кар'єрному росту. Люди також виховують сильні основні навички у вирішенні проблем та критичному мисленні.

    Бакалавр в галузі соціальних наук пропонується з різними спеціальностями, залежно від установи. Коли була визначена програма, яка відповідає навчальним цілям, для майбутніх студентів важливо звернутися до школи за поточними зборами та вимогами щодо реєстрації.

    Особи, які складають ступінь бакалавра в галузі соціальних наук, можуть знайти можливості в різних кар'єрах, від спеціалістів з компенсаційних аналізів та технічних працівників клінічної лабораторії до містобудівників, професійних терапевтів та природознавців. Ці позиції дуже конкурентоспроможні і мають потенціал для кар'єрного росту. Соціологи користуються попитом у великих корпораціях та консалтингових компаніях для аналізу поведінки споживачів, як це стосується їх продуктів та послуг.

    Програми бакалавра в галузі соціальних наук пропонуються в онлайн-коледжах та в університетських містечках по всьому світу. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.