5 Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Розвиток людських ресурсів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • Адміністративні дослідження
  • Персонал
  • Розвиток людських ресурсів
Сфери навчання
  • Адміністративні дослідження (5)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр мистецтв (BA) Програми в Розвиток людських ресурсів

Бакалавра мистецтв ступеня, або БА, як правило, займає від трьох до п'яти років, щоб закінчити, хоча чотири роки є стандартом у багатьох країнах. Цей ступінь призначена, щоб допомогти студентам дізнатися більше про обраний поле, і він може бути запропонований в різних різних предметів.

Саме те, що є BA в розвиток людських ресурсів? Цей ступінь призначена, щоб допомогти студентам навчитися ефективно управляти і їх співробітників. Це допомагає учасникам дізнатися про безперервної освіти, програми навчання, наставництва, набуття навичок, управління продуктивністю, а також іншими способами, що організації можуть поліпшити здатності своїх працівників; вона також може включати в себе такі теми, як розвиток кар'єри і задоволеності співробітників. Курси можуть охоплювати всі, від психології до вирішення конфліктів.

Багато навички та вміння можуть бути розроблені в одній з цих програм.Студенти часто можуть підвищити їх комунікації, критичне мислення і навички міжособистісного спілкування; вони можуть також дізнатися, як стати більш ефективними вчителями і педагогами. Інформація, отримана за допомогою однієї з цих програм, як правило, виявиться цінним в майбутній кар'єрі.

Ті, хто бажає вивчити розвиток людських ресурсів повинні бути впевнені, провести фінансових досліджень, перш ніж вступити в тій чи іншій програмі. Вартість отримання ступеня може значно відрізнятися від однієї установи до іншої.

Ряд варіантів кар'єри відкриті для тих, хто отримати ступінь в галузі розвитку людських ресурсів. Багато студентів йдуть далі, щоб стати консультантами або аналітики, допомагаючи компаніям дізнатися, як поліпшити свої програми управління персоналом; інші вважають за краще працювати безпосередньо для обраної організації, з тим, щоб допомогти співробітникам. Випускники можуть стати викладачі, викладачі, тренери або наставники, а в деяких випадках вони можуть бути в змозі піднятися на керівні посади.

Якщо ви думаєте, що ви хочете насолоджуватися вивченням розвитку людських ресурсів, ми можемо допомогти вам знайти велику програму. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.