146 Бакалаврат Програми в Дослідження в галузі управління в Великобританія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Великобританія
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (146)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалаврат Програми в Дослідження в галузі управління

Вивчення необхідних знань і навичок, які є ключовими для успішного керівництва в державних або приватних організацій і підприємств, бакалавр менеджменту студенти також ознайомитися з ключовими темами бізнесу, концепції та секторів. Від підприємницької діяльності з людськими ресурсами, від фінансів до маркетингу, бакалавр менеджменту випускники виконують найрізноманітніші ролі на ринку. Університетів і бізнес-шкіл у Великобританії робота тримати Бакалавр менеджменту програми в курсі сучасних тенденцій в управлінні технікою, технологією і практикою.

Бакалавр менеджменту програм у Великобританії зайняти від трьох до чотирьох років, коли навчання на постійній основі, а частина часу, Інтернет та дистанційне навчання варіанти також доступні студентам з обмеженою доступністю планування.Бакалавр менеджменту студенти можуть вибрати спеціалізацію в бізнес-секторі, що більшість їх цікавить, таких як туризм, мистецтво, комунікацій, маркетингу, фінансів та багато іншого. Заявники Бакалавр менеджменту програм у Великобританії необхідно представити вторинне класах школи поряд з іншими необхідними матеріалами зізнань. Багато університетів у Великобританії заохочувати студентів, щоб провести строк або більше вчитися або працювати за кордоном, щоб розвивати міжкультурні комунікативні навички та отримати міжнародний досвід.

Зробіть перший крок на вступ до Бакалавр менеджменту у Великобританії, сьогодні, за допомогою прокрутки вниз і більше прочитати про можливості доступні для вас в акредитованих університетах перераховані нижче!