9 Бакалаврат Програми в Дослідження в галузі управління в Індонезія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (9)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалаврат Програми в Дослідження в галузі управління

    Області управління, будь то на державному чи приватному рівні, великих чи малих, постійно змінюється, як нових методів, теорій і протоколи розроблені, визначені і перевірені. Бакалавр з менеджменту студенти вчаться брати на себе відповідальність за контроль в компанії або організації, вести інших людей і зробити виконавчих рішень, використовуючи ряд випробуваних і перевірених методів. Університетів і бізнес-шкіл в Індонезії забезпечити Бакалавр менеджменту студентам можливість отримати такі необхідні навички і знання деяких з найвищих кваліфікованих професорів і викладачів в Південно-Східній Азії. Бакалавр з менеджменту студентами в Індонезії дізнатися, як їх ролі як майбутніх менеджерів може змінитися в результаті глобалізації, і як вони у свою чергу можуть залишити свій слід на міжнародному ринку.

    Бакалавр з менеджменту програм у бізнес-коледжах або університетах в Індонезії правило, останні три-чотири роки.Деякі Бакалавр менеджменту програм потрібні студенти для завершення практичної оцінки, дипломний проект або стажування до закінчення як засіб підготовки їх в реальних умовах.

    З курси в бізнес-підприємництва; роздрібної торгівлі, міського та макро-економіки; Health Science управління; управління людськими ресурсами; Global Finance, банківської справи і управління туристичної індустрії, є більше причин, ніж коли-небудь, щоб продовжити Бакалавр менеджменту в Індонезії. Так чому б не прокрутіть вниз і дізнатися більше про всі можливості, сьогодні!