11 Бакалаврат Програми в Економіка природокористування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Економічні дослідження
  • Економіка
  • Економіка природокористування
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (11)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалаврат Програми в Економіка природокористування

Програми бакалаврату вимагають від трьох до чотирьох років повний робочий день курсових робіт, з двох років навчання, присвячених гуманітарних і загальних класів освіти. Ступінь мінімальний рівень освіти, необхідного для просунутої ступеня.

Що таке бакалавр в області економіки навколишнього середовища? У центрі уваги екологічної економіки має справу з відносинами між системами Землі, економіки і обмеженості ресурсної бази. Дослідження зосередитися на економіці в більш широкому контексті того, що ми знаємо про світ за допомогою науки і суміжних дисциплін. Курсова в основному кількісний характер, центрування по статистиці, математиці і економіці. Беручи життя і фізичні класи науки дає студентам можливість вирватися в більш спеціалізованих областях.

Студенти заробляють ступінь бакалавра в галузі економіки навколишнього середовища також отримати багато переваг в їх особистому та професійному житті.До них відносяться судження і навички прийняття рішень, здібностей до критичного мислення та управління ресурсами, все, що може бути корисним для різних професій.

Вартість отримання ступеня бакалавра варіюється в залежності від країни навчання, в школі, і тривалість програми. Щоб отримати більш повне уявлення про вартість навчання і зарахування зборів, пов'язаних з вашою програмою вибору, зверніться в офіс зізнань об'єкта пропонуючи ступінь.

Випускники заробляючи ступінь в галузі економіки навколишнього середовища може знайти можливості для кар'єрного росту в швидко розвивається області економіки навколишнього середовища в різних галузях промисловості, в тому числі урядових установ, некомерційних організацій, а також державного і приватного секторів. Деякі професії включають маркетингу координатор, економічний аналітик, використання землі планувальник, і консультаційні позиції, які працюють в якості менеджера проекту. Інші можуть прийняти рішення продовжити своє навчання в аспірантурі програми в таких областях, як права, економіки, державної політики або управління ресурсами.

Онлайн і міжнародні програми доступні для людей з обмеженим доступом до об'єкту або тих, хто має потребу в більшій гнучкості в навчальному процесі. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.