15 Бакалаврат Програми в Менеджмент предметів розкоші 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Дослідження в галузі управління
  • Менеджмент предметів розкоші
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (15)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Бакалаврат Програми в Менеджмент предметів розкоші

      Зі ступенем бакалавра, люди готові проводити подальші можливості для отримання освіти, перейти безпосередньо в задовольняють кар'єри, або отримати право на більш професійного успіху, ніж вони вже є. Програми, як правило, потрібно близько чотирьох років, звичайно, робота. Ці програми бакалаврату закласти основи, які люди повинні стати добре розбирається в обраній ними галузі.

      Що таке бакалавр в розкоші управління? Ця програма охоплює такі області, як мода, роздрібної торгівлі, і готельного менеджменту. Програми правило, зосереджені на управлінні предметів розкоші та моди, а також розкішні послуги. Студенти можуть піддаватися впливу найефективніших методів в галузі туризму, або в роздрібних продажів нової моди. Вони забезпечені практичних занять по зміцненню освітніх моделей, які вони вивчають. Курси включають в себе загальні вимоги до освіти і класи, орієнтовані безпосередньо на кар'єрі уподобань учнів.

      Зі ступенем бакалавра, багато випускників готові перейти безпосередньо в робочу силу. У той час як деякі зі своїх однолітків, можуть шукати роботу без міри, тих, хто закінчив програму часто може рухатися прямо в керівних посадах. Стажування часто доступні, що нинішні студенти з можливостями побудувати свою власну мережу професіоналів.

      Витрати на участь у цих програмах змінюватися, природно. Школи, особливо через міжнародні кордони, встановлювати різні графіки навчання. Зацікавлені особи повинні зв'язатися шкіл безпосередньо Інформацію про оплату.

      Випускники можуть знайти позиції в маркетинговій, продажів і брендингу областях індустрії розкоші. Інші посади включають ювелірні редактор, мерчендайзинг, дизайн, ілюстрація, текстиль, розробка продукту, готельний менеджмент і управління розкішного бренду.Деякі випускники працюють з акцентом на боротьбі з контрафактною продукцією, в той час як інші перебувають на роботі керуючої декором про готелі. Деякі фахівці зосередитися на продажах та інших на дослідження модних тенденцій.

      Якщо ви коли-небудь про кар'єру в галузі управління розкоші, ви можете переглянути навчальні можливості доступні для вас, звертаючись до лістингу програми. Ви знайдете прості свинцеві форми, які спрощують процес контактування школи. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.