13 Бакалаврат Програми в Менеджмент ресторанного бізнесу 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв
  • Продукти харчування та напої
  • Менеджмент ресторанного бізнесу
Сфери навчання
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв (13)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалаврат Програми в Менеджмент ресторанного бізнесу

    Як правило, завершена в три або чотири роки, ступінь бакалавра присуджується після того, як студенти завершили просунутий полк дослідження в конкретній галузі. Ступінь бакалавра може супроводжуватися досліджень з метою досягнення або докторський ступінь магістра, хоча багато студентів використовують цей ступінь, щоб перейти безпосередньо в робочу силу. Ступінь бакалавра є найціннішим здобутком, яке може бути легко позикових коштів в більш високооплачувану роботу.

    Що таке бакалавр в галузі управління рестораном? Це спеціалізовану освіту готує студентів з організаційною, обслуговування клієнтів і бізнес-навичок, щоб увійти в один з декількох робочих місць в умовах забігайлівка ресторані або готелі. Студенти вивчають суміш принципів бізнесу, кращі пов'язаних з харчовими продуктами практики і підприємницьких навичок. Цей тип ступеня також зазвичай студенти зброї зі знанням практики санітарії, передньо-оф-будинок і назад-оф-будинок управлінських навичок, а також навичок кухні преп.Найголовніше, що студенти отримують поглиблене розуміння сервісних навичок спілкування і клієнтів, необхідних, щоб бути дійсно ефективним менеджером.

    Випускники з цієї ступеня увійти в робочу силу, що володіють спеціальними знаннями, накопиченим поглибленим вивченням в класі на додаток до практичним досвідом. Це одне з декількох переваг, в тому числі прихід потенційних роботодавців з доведеними кваліфікацією.

    Такі фактори, як тип установи і тривалості програми на ступінь школи може кожен удар вартість цього ступеня. Найкраще звернутися безпосередньо до шкіл, щоб отримати точну інформацію про витрати.

    Після завершення, отримав ступінь бакалавра в галузі управління ресторану прокладає шлях до захоплюючої широти кар'єри в ресторанах вищого рівня, підприємств громадського харчування і все між ними. Ступінь може направляти персонал в якості менеджера банкету, кафе або бар-менеджера. Більше студентів підприємницькі може поставити на кін свою ступінь у відкритті та управлінні їх власний ресторан або франшизи.

    Попит на людей, здатних підтримувати послуги в області харчування, що працюють плавно зростає, і є багато шкіл, які пропонують ступінь в цій галузі, особливо в Інтернеті. Знайдіть хостел, що є правильним для Вас-пошуку нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.