152 Бакалаврат Програми в Наука про дані 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Технологічні дослідження
  • Наука про дані
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (152)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалаврат Програми в Наука про дані

    Холостяк є чотирирічної програми ступеня пропоновані в коледжах і університетах по всьому світу. Студенти, які хочуть отримати ступінь бакалавра, можуть виявитися на шляху до кар'єри з кращого оплатою і більше професійних можливостей.

    Що таке бакалавр в області науки даних? Цей ступінь програма готує студентів до роботи в різних областях, так як наука даних потрібно по всьому світу, щоб зробити потік знань і інформації легше дізнатися з, доступу і використання. Вчені беруть класи в комп'ютері і математичного програмування, аналізу даних, систем баз даних, програмного забезпечення, цифрового зв'язку і штучного інтелекту, щоб допомогти їм розвивати свої навички та базу знань, щоб вони могли знайти кваліфіковану кар'єру після закінчення навчання.

    Нарахування ступеня бакалавра в галузі науки даних може бути корисним для студентів, оскільки вона забезпечує знайомство ІТ основ, аналіз даних, а також створення мережі і безпеку, які потребують учасники програми, а також дає їм можливість застосувати свої знання під керівництвом досвідчених наставників і вчителі.

    Вартість переслідувати ступінь бакалавра в галузі науки даних може відрізнятися для кожного студента, так як кінцева вартість може залежати від цілого ряду чинників. Ті, хто зацікавлений в отриманні цього ступеня повинні зв'язатися зі своїм майбутнім школи і попросити поточних курсів навчання та іншої відповідної фінансової інформації.

    Вчені, які отримують ступінь бакалавра в галузі науки даних часто закінчити високу кваліфікацію в області інформаційних технологій, середовища баз даних, веб-розробки та технічної документації. Для випускників, ці навички можуть перевести до кар'єри вченого даних.Вчені даних відповідають за прийняття факти, статистичні дані та цифри, і перетворюючи їх в цінну і зрозумілу інформацію для бізнесу, щоб допомогти вплинути на те, як компанія запуску або як вони досягають до клієнтів. Вчені даних необхідні практично у всіх проспекті промислово розвиненого світу, від спортивних аналітики і політики в соціальних медіа.

    Оскільки багато шкіл пропонують онлайн або неповний робочий день класів, студенти можуть отримати ступінь їх таким чином, що зручно для них, і не порушує їх вже зайняту життя. Якщо ви хочете, щоб почати заробляти ступінь вашого бакалавра сьогодні, просто пошук для вашої програми нижче і зверніться безпосередньо в офіс прийому в школі за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.