84 Бакалаврат Програми в Наука про тварин 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Науки про життя
  • Наука про тварин
Сфери навчання
  • Науки про життя (84)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалаврат Програми в Наука про тварин

    Більшість програм бакалаврату складають мінімум три роки і можуть займати до восьми років з відвідуванням неповного часу. Деякі бакалаврські програми пропонують студентам можливість одержувати інші ступені одночасно, хоча ці програми, як правило, мають обмежений допуск і можуть бути високо конкурентними.

    Що таке бакалавр з тваринництва? Залежно від програми, цей тип ступеня може дозволити ученим зосередити свої зусилля на виборі тварини або може бути дуже регламентованим. Більшість студентів у цій дисципліні займають декілька рівнів біології, хімії та генетики, хоча багато програм включають також навколишнє середовище та фізичні науки у своєму навчальному плані. Учні звичайно знайомляться з сільським господарством та управлінням худоби шляхом практичних курсів, які часто передбачають роботу з живими тваринами. Крім методів аграрного бізнесу, студенти, як правило, проходять підготовку в галузі тваринного харчування та сільськогосподарських досліджень.

    Програми бакалавра наук про тваринність часто випускають студентів, які є методичними мислителями, а також здатні етично керувати сільськогосподарським бізнесом та підтримувати здоров'я тварин. Ці навички підготують студентів до шляху більш просунутого навчання та можуть забезпечити вступ до декількох кар'єрів, що виконують.

    Факторинг витрат на коледж повинен бути здійснений, при цьому використовуючи очікувані витрати на проживання, оскільки вони можуть вплинути на успіх і комфорт студента. Зверніться до потенційних шкіл для отримання інформації про навчання та щоб дізнатись більше про будь-які програми фінансової допомоги, які можуть бути доступними.

    Від сільськогосподарських земель до корпоративних лабораторій, ті, хто закінчує бакалавр з тваринництва, часто мають кваліфікацію для роботи в широкому спектрі середовищ. Незалежно від того, чи проводять дослідження як сільськогосподарський вчений, працюючи в галузі ветеринарної медицини або виступаючи за збереження навколишнього середовища, студенти можуть користуватися технічними навичками, отриманими в результаті їхньої освіти. Керівники тваринництва, вчені з тваринництва, менеджери з виробництва, фахівці з продажу тварин, а також аналітики породи - це деякі з найменувань посад, доступних для випускників цього типу програм.

    Як і більшість наукових ступенів, бакалавр з тваринництва рідко доступний для віддаленого відвідування, хоча деякі програми можуть дозволити студентам завершити свої лекційні курси в Інтернеті. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.