102 Бакалаврат Програми в Управління міжнародним бізнесом 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Бізнес-дослідження
  • Управління бізнесом
  • Управління міжнародним бізнесом
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (102)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалаврат Програми в Управління міжнародним бізнесом

    Займаючись ступінь бакалавра дає можливість придбати передові знання з предметів особистого інтересу. Ступінь потрібно для багатьох кар'єрах, а також закладає основу для подальшого навчання в аспірантурі. Програми від трьох до чотирьох років в довжину, і може зажадати завершення стажування.

    Що таке бакалавра в галузі управління міжнародним бізнесом? Майданчик розширює масштаби, створюючи потреба в бізнес-професіоналів, які добре обізнані у світовій економіці і тенденцій. Міжнародний менеджмент готує студентів до викликів лідерства в сьогоднішньому постійно мінливої ​​ділової світ. Курси включають міжнародні фінанси та економіку, глобальний маркетинг, пошук і логістики, інновацій, бухгалтерський облік, управління проектами, комунікації, поведінку споживачів і маркетингової стратегії. Студенти отримують розуміння соціальних та економічних аспектів навколишнього середовища, в якому підприємства процвітати.Іноземні стажування або програмах обміну, можуть бути включені, щоб забезпечити практичне застосування принципів вчених. Критичне мислення, творчість і робота в команді підкреслив.

    Переваги програми можна побачити в особистому рості і розвитку, а також у рамках підготовки до успіху на робочому місці. Навички вирішення творчого мислення та проблема може бути застосований до повсякденного проблем. Глобальні дослідження більш глибокого розуміння і розуміння інших культур.

    Ступінь програм можна знайти в школах по всьому світу. Вартість варіюється залежно від місця розташування і навчальних програм. Для досягнення оптимальних результатів, студенти повинні досліджувати їх вибір і обрати програму, яка найкращим чином буде відповідати їх цілей.

    Міжнародний менеджмент бізнес пропонує світ кар'єри можливостей, включаючи управління консультанта, фінансового аналітика, менеджера з маркетингу, керівник проекту, і підприємець.Випускники також найняв як облікового запису керівників, адміністраторів ланцюжка поставок, адміністраторів порядку і міжнародних керівників закупівель. Особи, які мають особливий інтерес в галузі зв'язку та людських відносин можна знайти такі посади, як міжнародний підтримки клієнтів виконавчої, менеджер по роботі з клієнтами, менеджер людських ресурсів, і фахівець з електронної комерції. Робота доступні з державними та приватними підприємствами, а також некомерційних організацій.

    Для того, щоб перший крок до цікавої та гідною кар'єрі в міжнародний менеджмент бізнесу, пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.