26 Бакалаврат Програми в Управління парками та відпочинком 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Туризм і готельний бізнес
  • Управління парками та відпочинком
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (26)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалаврат Програми в Управління парками та відпочинком

Мабуть, найбільш часто переслідувало всіх послесреднего освіти ступенів, ступінь бакалавра є сертифікат передових знань, як правило, присуджується після курсу інтенсивного навчання в університеті. Цей курс може тривати до чотирьох років в залежності від дослідження, і, як правило, є обов'язковою вимогою для більш високооплачувану білих комірців. Ступінь бакалавра є необхідною умовою для отримання ступеня магістра або докторської дисертації.

Що таке бакалавр в області парків і місць відпочинку управління? Цей ступінь озброює студентів знання, необхідні для ефективного управління рекреаційних об'єктів і туристсько-орієнтованих об'єктів всіх видів. Програми можуть включати в себе концентрації в управлінні парком і подорожі / туризм. Всі концентрації в значній мірі зосереджені на розвитку лідерства та управління бізнес-навичок на додаток до відточуючи мови і прослуховування таланти. Курси підкреслюють етики та обслуговування клієнтів кращі практики часто включаються.

Серед головних переваг цього ступеня бакалавра є розширення можливостей працевлаштування від роботодавців, які можуть подивитися отримання ступеня як доказ міцності на розрив майбутньої співробітників і прихильність до завершення мети. Маючи ступінь бакалавра також може допомогти, якщо ви хочете вести переговори більш високу зарплату.

Скільки це буде коштувати, щоб заробити свій ступінь може залежати від того, де ви вирішите відвідувати школу, як довго програма та інші шкільні конкретні деталі. Виклик ваших потенційних шкіл, щоб дізнатися більше про їх вартість.

Одержувачі бакалавра в парках і управління відпочинку часто виявляються кваліфіковані протягом декількох робочих місць. Ті, хто любить працювати поза може дивитися в кар'єрі як планувальників відпочинку на природі, менеджерів парку або інструкторів на місцях. Інші власники ступеня орієнтовані на клієнта можуть вибрати позиції, як керівник табору або здоров'я і благополуччя інструктора. Всі робочі місця поділяють акцент на підтримку об'єктів і заходів за місцем проживання.

Оскільки ця ступінь стає все більш цінується, все більше і більше шкіл пропонують це як на і в автономному режимі. Ми зробили вибір правильної школи легко. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.