15 Бакалаврат Програми в Управління роздрібною торгівлею 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Дослідження в галузі управління
  • Управління роздрібною торгівлею
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (15)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Бакалаврат Програми в Управління роздрібною торгівлею

      Ступінь бакалавра є ступінь бакалавра, як правило, спочатку, що студенти набувають, коли вони починають більш високу трек освіти. Це звичайно займає чотири роки, щоб закінчити, хоча багато студенти мають можливість завершити її в три рази. Ступінь бакалавра досягаються за рахунок поєднання лекцій, іспитів і курсових.

      &nbsp

      Що таке бакалавра в галузі управління роздрібною торгівлею? Цей ступінь дає студентам навички та знання, необхідні для роботи на керівній посаді в сфері торгівлі. Ці навички можуть бути використані встати на цілий ряд різних шляхів розвитку кар'єри в сфері роздрібної торгівлі, в тому числі роздрібний магазин менеджменту, маркетингу, закупівель, і керівник посад на корпоративному рівні. Навчальна програма в цій області охоплює поєднання роздрібної торгівлі, керівництва та бізнес-тематики.

      &nbsp

      Бакалавр в області управління роздрібною торгівлею є відмінним способом для студентів, щоб підготувати себе до майбутнього, в роздрібній торгівлі.Кількість нових робочих вийти на роздрібний поле щороку, але багато хто не мають наміру зробити його постійним кар'єра. Для роздрібних працівників, які серйозно ставляться триває в галузі, ступінь бакалавра є відмінним способом, щоб диференціювати себе від натовпу.

      &nbsp

      Вартість бакалавра в роздрібній управління варіюється залежно від установи ви вирішили відвідати. Більшість градусів займає від трьох до чотирьох років, щоб закінчити, тому прораховувати витрати відповідно.

      &nbsp

      Випускники зі ступенем бакалавра в роздрібній управління може переслідувати кілька різних кар'єру в області роздрібної торгівлі. Якщо вони воліють працювати з людьми, вони можуть керувати магазину або команду на корпоративному рівні. Тих, хто зацікавлений у продуктах можуть влаштуватися на роботу в якості сховища покупця, стиліста або менеджер із закупівель.

      &nbsp

      Є безліч варіантів, доступних по всьому світу. Займаючись своїм градусів в Інтернеті є відмінним способом, щоб вчитися на власних умовах, або ви можете взяти класи на території кампуса.Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.