12 Бакалаврат Програми в Філософія, політика й економіка 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Соціальні науки
  • Філософія, політика й економіка
Сфери навчання
  • Соціальні науки (12)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Бакалаврат Програми в Філософія, політика й економіка

      Ступінь бакалавра може бути отримана після того, як студенти успішно закінчать приблизно 120 кредитних годин як узагальнених основних класів, так і спеціальних курсів. Цей ступінь, як правило, займає вісім семестрів для повного робочого дня і допомагає надати студентам навички, необхідні для обраних ними сфер діяльності.

      Що таке бакалавр з ПЕЗ? ПЗЗ не відповідає політиці, філософії та економіці, трьом досить специфічним областям, які тісно взаємодіють між собою. Ця програма пропонує студентам вивчати кожну з цих дисциплін певною мірою, але, як правило, залучають студентів до вибору одного з трьох варіантів як основного після певного періоду часу. Студенти зазвичай починають вивчення основних тем та методів, що беруть участь у кожній галузі навчання. Потім вони можуть почати будувати конкретний, товарний навик, який можна визначити за допомогою таких курсів, як політологія, дипломатія та врегулювання конфліктів. Підсумкові курси залежать від того, який із трьох маршрутів учасники вирішать взяти.

      Студенти можуть розраховувати на відмінну якість комунікативних навичок під час навчання в цій галузі, що може допомогти їм більш ефективно спілкуватися з іншими, як вдома, так і на робочому місці. Навички вирішення конфліктів та знання політики громади також сприяють як домашньому життю, так і покращенню кар'єри.

      Витрати, пов'язані з досягненням цього ступеня, будуть різними в залежності від того, яке установа студент надає. Доцільно, щоб студенти вивчали вартість курсів у різних університетах та приймаючих країнах, перш ніж прийняти остаточні рішення щодо того, де взяти участь.

      Оскільки це така різноманітна сфера навчання, існує підстави вважати, що студенти, які закінчають свої програми з навчання, можуть зіткнутися з різноманітними можливостями зайнятості після вступу на робочу силу. Менеджер з виробництва, вчений-дослідник даних та підприємець - це всі посади, які мають право власників цього ступеня. Випускники також можуть претендувати на роботу в галузі соціальної роботи, реклами, навчання, права, журналістики та мовлення, банківського та фінансового права, політики та бухгалтерського обліку.

      Інтернет-курси, міжнародний досвід навчання та традиційні місцеві заняття - це всі можливості для сучасних студентів. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.