27 Бакалаврат Програми в Фінанси та економіка 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалаврат
  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бакалавр мистецтв (BA)
  • BBA
  • Економічні дослідження
  • Фінанси
  • Фінанси та економіка
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (27)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалаврат Програми в Фінанси та економіка

Ступінь бакалавра є студентом курс навчання, яка давно з акцентом на конкретній області або області інтересів, як правило, від трьох до чотирьох років. Студенти, як правило, проводять перші два роки завершення загальні вимоги до освіти, які можуть трансформуватися в комплементарної неповнолітнього.

Ви можете задатися питанням, що таке бакалавр в галузі фінансів і економіки? Ця програма досліджує такі теми, як фінанси, міжнародна торгівля, економічне планування для корпорацій з глобальними операціями, і міжнародних валютно-фінансових умовах. Курсова може включати в себе макроекономічні принципи, основи бізнес-фінансів, стратегічного управління, інвестицій і управління портфелем і управлінського обліку. Мета полягає в тому, щоб студенти розвивати концептуальні навички вирішення проблем, як індивідуально, так і в складі команди, які поєднують математичні методи з економічної інтуїції.

Переваги отримання ступеня з економіки та фінансів бакалавра включають відточуючи усні та письмові комунікативні здібності, розвиваючи гострі організаційні та лідерські навички, а також культивування міжособистісних відносин. Він також може бути трампліном до нового фінансів або економіки кар'єри або забезпечити спосіб для просування в поточній роботі.

Витрати на програмами бакалаврату розрізняються між школами, країнами і довжини програми. Абітурієнтам пропонується зв'язатися з офісом зізнаннями об'єкта з програмою, яка їх цікавить, щоб визначити, пов'язані з цим збори.

Кар'єра для випускників з фінансів та економіки можуть охоплювати різні кількісні, науково-дослідних під керівництвом галузей промисловості, таких як банківська справа, корпоративні фінанси, страхування і іпотечних фірм, державних установ, освіти, бізнесу і приватних інвестиційних компаній.Деякі люди знаходять роботу в якості вчених даних, інвестиційних банкірів, фінансових аналітиків, податкових укладачів, статистиків, консультантів з управління, оцінювачів нерухомості, менеджерів фондів, а також кількісних аналітиків. Інші можуть прийняти рішення продовжити свою освіту шляхом застосування їх бакалаврату до аспірантури.

Міжнародні організації пропонують модулі дистанційного навчання, щоб полегшити легкість надходження і задоволення потреб активних професіоналів. Для того, щоб знайти хорошу школу для вас, шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.