19 BBA Програми в Бухгалтерський облік і фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • BBA
  • Економічні дослідження
  • Бухгалтерський облік
  • Бухгалтерський облік і фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (19)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

BBA Програми в Бухгалтерський облік і фінанси

BBA (бакалавр ділового адміністрування) є студентом програми, яка часто пропонується бізнес-факультетів в університетах або конкретних бізнес-шкіл. Ступінь 'и фокус може бути адаптована навколо різних концентраціях.

Що таке BBA в області бухгалтерського обліку та фінансів? Ці два поля дуже важливі для всіх бізнес-операцій ». Вони мають справу з управлінням економічними ресурсами, доступних для організації. Оскільки компанії продовжують рости, кваліфікованих бухгалтерів, необхідних для обробки всіх фінансових угод. Кожна програма буде змінюватися, але студенти проходять різні класи, орієнтованих на бухгалтерський облік та фінанси, як стратегічне бухгалтерського обліку, технології та аудиту. Випускники повинні бути в змозі обробляти різні інформаційні системи, розробка бізнес-можливості і розробити моделі для оцінки створення цінності.

Студенти, які працюють у напрямку ступеня в галузі бухгалтерського обліку та фінансів можуть отримати вигоду в тому, що вони вчаться інформацію та навички, які можуть допомогти їм знайти роботу в різних областях. Компанії всіх розмірів потрібні ці навички, і є багато міжнародні можливості, а також для тих, хто любить подорожувати і досліджувати світ.

Є багато міжнародних інститутів, які пропонують бухгалтерського обліку та фінансів ступеня, і витрати, пов'язані з отримання ступеня може мінятися зовсім небагато. Рекомендується, щоб студенти, зв'яжіться школи, щоб знайти, що навчання і зборів буде.

Є багато можливостей кар'єрного росту для випускників з BBA в області бухгалтерського обліку та фінансів. Вони можуть працювати в фінансової, бухгалтерської, податкової адміністрації або для малих, середніх, або корпоративних компаній. Вони можуть працювати в державному секторі в області аудиту, казначейство, або управління.Інші варіанти фінансові системи у страхуванні, зв'язку, або банки, або на міжнародних фірм, що працюють в галузі фінансів, аудиту та оподаткування. Випускники, які мають підприємницький дух і є навчання може також вибрати, щоб почати свій власний бізнес.

Починаючи прямо зараз, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.