5 BBA Програми в Управління туристичними послугами 2024

Фільтри

Фільтри

  • BBA
  • Туризм і готельний бізнес
  • Туризм
  • Управління туристичними послугами
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (5)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    BBA Програми в Управління туристичними послугами

    Бакалавр ділового адміністрування є міжнародне визнання академічних відмінність дарував студентів, які закінчують близько чотирьох років курсових, концентруючись на певній галузі або галузі.

    Тільки те, що це BBA в сфері туризму управління? Призначений для тих, хто шукає, щоб встановити вигідні кар'єру в глобальній туризму і готельного менеджменту, ця програма, як правило може бути завершена протягом чотирьох років і забезпечує освітню основу, необхідну для кар'єрного успіху потужностей, пов'язаних з управлінням туризму по всьому світу. Більшість Бакалавр ділового адміністрування в програмах по туризму управління ступеня залучати пильну вивчення різних питань, як розвиток громад, людських ресурсів, підприємництва, фестивалів та інших заходів, маркетингу, пов'язаних з туризмом підприємств, серед інших.

    Студенти, які ефективно забезпечити BBA в туристичний менеджмент зазвичай бачимо значний сплеск можливості заробітку після отримання позначення.Вони також зазвичай мають більше можливостей для кар'єрного зростання, доступних для них, і, як правило, найняв перед тими, без градусів або ті, з меншим ступенем.

    Вартість навчання істотно від BBA в програмі управління туризму в наступний варіюватися залежно від таких факторів, як, де курс пропонується і як вона популярна. Потенційні студенти повинні перевірити з кожній школі вони розглядають звернення протягом актуальний ставок навчання і пов'язаної з ними інформації.

    Багато Бакалавр ділового адміністрування в власниках Туризм управління ступеня йти на роботу в якості менеджерів готелів, ресторанів, курортів і гольф-клубів по всьому світу. Інші зосередитися на конкретній галузі управління туризму, такі як стійкість або еко-розвитку. Інші створити кар'єру в якості туристичних офіцерів, керівників туристичних, представників обслуговування клієнтів, організаторів або маркетингових фахівців.Інші випускники вирішили повернутися в школу, щоб проводити більше вчений ступінь і розширити свої кар'єрні можливості та потенціал заробітку ще далі.

    Численні можливості існують і описані в нашій базі даних для тих, хто шукає вигідне і корисний кар'єру в галузі управління туризму та гостинності. Пошук програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.