14 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Бізнес-фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Економічні дослідження
  • Фінанси
  • Бізнес-фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (14)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Бізнес-фінанси

Бакалавр наук, званий також бакалавра, є ступінь бакалавра, що, як правило, завершена протягом трьох-п'яти років, залежно від установи. У більшості випадків, студенти починають з більш загальних класів, переходити до більш просунутих курсів у своїй галузі, як вони прогресують в програмі.

Що бакалавра в області ділового фінансів? Ступінь бакалавра в області бізнес-фінансування поєднує основні бізнес-класів з ретельною фон в теорії фінансів, а також практики його застосування в поточному ринку. Класи, як правило, включають в себе ази бізнесу, таких як економіка, бухгалтерський облік, фінанси, організаційне управління, статистика, етики та інформаційних технологій. Модуль фінансів буде розширена, і включають в себе фінансове планування, оцінку та управління ризиками, управління фондами, міжнародне фінансування та фінансове право. Вони будуть вивчатися як з теоретичної, так і в реальному світі перспективи.

Спеціалізована ступінь в бізнес-фінансів підвищує привабливість випускника потенційним роботодавцям. Він також може дозволити їм зібрати більш високу зарплату пропозицію.

Вартість ступеня бакалавра в області ділового фінансів буде залежати від того, де ви обираєте для вивчення, і як довго програми школа пропонує. Вибір для вивчення онлайн може допомогти вам у зниженні ваші витрати.

Серед можливостей кар'єри для випускників з цим ступеня є Міжнародна банківська справа, кредитний аналіз, управління ризиками, управління коштами, біржовий маклер, фінансовий прогнозист, корпоративний співробітник з фінансових та консультант. Типи підприємств, які наймають на ці посади є банки, консалтингові компанії, аудиторські фірми, державні казначейські відділи та комерційні та приватні інвестиційні компанії. Великі корпорації в усіх галузях промисловості також найняти фінансових директорів для оцінки ризику і надання допомоги в розробці стратегії.

Багато міжнародних установи пропонують ступеня бакалавра в бізнес-фінансування в Інтернеті. Це допоможе вам мати більш гнучкий графік, а також знизити вартість вашої освіти. Пошук програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.