25 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Міжнародне бізнес-адміністрування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бізнес-дослідження
  • Бізнес-адміністрування
  • Міжнародне бізнес-адміністрування
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (25)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Міжнародне бізнес-адміністрування

Коли студенти закінчити бакалавра наук програми ступеня, вони можуть бути готові увійти в робочу силу з передовими навичками в певній галузі. Ці навички часто може бути уточнюватися і додав на в магістратурі або докторантурі.

Що Бакалавр наук в галузі міжнародного бізнес-адміністрування? Цей цінний ступеня надає студентам знання про те, як запустити бізнес у світовий ринок повний різних культурних, політичних і економічних цілей і умов. Їх навички часто використовуються для інформування політиків і менеджерів, і, щоб допомогти принести бізнесу і суспільства разом більш гармонійно. Студенти можуть прийняти курсову роботу в управлінні імпорт і експорт, бізнес-досліджень, транскордонні продажів і ліцензування, стратегії проникнення на ринок та управління ризиками.

Вигоди від ступеня в міжнародній бізнес-адміністрування величезні. Студенти вивчають навички критичного, що може принести користь їх в будь-якому бізнесі по всьому світу.Вони дуже бажано на міжнародних ринках для їх здатності критично мислити про соціально-політичних і економічних умовах і як вони можуть вплинути на бізнес.

Витрати заробляти бакалавра наук в галузі міжнародного ділового адміністрування в значній мірі варіюватися залежно від розташування та університету. Студенти повинні платити за навчання своїх курсових, а також проживання та харчування. Вартість підручників мають бути розгляд.

Студенти, які заробляють бакалавра наук в галузі міжнародних бізнес-адміністрування може мати будують свою кар'єру в різних позиціях на ринку. Вони можуть продовжити кар'єру в міжнародному аналізу ринку, консалтинг, глобального розвитку бізнесу, міжнародних банківських, бухгалтерського обліку та фінансів. Ці кар'єра може проводитися в будь-якому місці в світі, і в широкому ряді галузей.

У програмі з міжнародної уваги, ця ступінь пропонується в різних установах по всьому світу в різних форматах.Онлайн-класи тепер дозволяють багато студентів, щоб заробити градусів, що в іншому разі не будуть доступні для них. Щоб дізнатися більше, пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.