40 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Науки про харчові продукти 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Науки про харчові продукти
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (40)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Науки про харчові продукти

    Ступінь бакалавра в харчовій науці забезпечує поглиблене вивчення і навчання в науці їжі і як вона розроблена для населення в цілому. Ці три-п'ять році програми пропонують обширний в класі і практичне навчання для підготовки випускників до кар'єри в високо конкурентному полі.

    &nbsp

    Що таке бакалавра в харчовій науці? Ця область дослідження присвячена хімії, мікробіології та обробки, що йде на створення продуктів. Студенти, які переслідують вчені ступені харчових часто мають сильний фон в математиці та природничих науках, так як більша частина курсової включає в себе складну інструкцію з хімії, машинобудування, харчування, розвитку продукту та багато іншого. Багато програм вимагають стажування та дослідження, щоб покласти навчання в класі, щоб працювати.

    &nbsp

    Food Science спеціальності часто вибирають їх поле дослідження через їх здібності, щоб знайти продуктивну зайнятість після завершення програми.З ступінь бакалавра в руці, люди можуть бути отримані знайти роботу по всьому світу в різних галузях промисловості.

    &nbsp

    Заробіток ступінь бакалавра має різні витрати, залежно від розташування школи. Різні країни можуть мати більш високі ціни за навчання, ніж інші, але найкращий спосіб дізнатися точно, скільки ви можете очікувати, щоб заплатити це, зв'язавшись зі школою вашого вибору напряму.

    &nbsp

    Випускники програм продовольчої науці потрібні всьому світу, щоб допомогти керувати виробництвом і розподілом продуктів харчування. Ступінь утримувачі можете почати на шляху розвитку кар'єри, які зосереджуються на безпеку харчових продуктів, співпрацює з державними установами, дієтолог, або вони можуть допомогти виробникам розробляти продукти для виробництва в дослідження і розробки. Починаючи зарплати в цій розвивається області, як правило, конкурентоспроможної і попит високий.

    &nbsp

    Існує в усьому світі потреба в кваліфікованих вчених харчування і світових освітніх можливостей.Онлайн курси доступні для тих, хто не має доступ до установки фізичного виховання. Якщо ви зацікавлені в надходженні в продовольчої програми науки, наша база даних може допомогти вам знайти підходящу для ваших особистих потреб. Для початку, пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.