3 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Розвиток сільських районів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Науки про життя
  • Агрономія
  • Розвиток сільських районів
Сфери навчання
  • Науки про життя (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Розвиток сільських районів

    Студенти, які зацікавлені в наукових галузях, пов'язаних з може отримати вигоду з заробляти бакалавра наук (бакалавр) ступеня. Бакалавр 'и ступінь бакалаврату дослідження, як правило, займає чотири роки, щоб закінчити, хоча деякі люди можуть зайняти від трьох до п'яти років залежно від установи і, звичайно, навантаження.

    Що бакалавра в галузі розвитку сільських районів? Ця програма призначена для вивчення світ сільських громад, особливо тих, які не мають доступу до економічних або сільськогосподарських ресурсів. Отримуючи цей ступінь, випускники можуть отримати навички, необхідні для перетворення цих громад в продуктивні регіони, багаті ресурсами. Студенти також можуть вчитися, як реалізувати і використовувати стратегії розвитку. Деякі з курсів може охоплювати економіку, уряд і географію, розвиток природних ресурсів та здоров'я населення.

    Досягнення ступінь бакалавра можна запустити випускників в успішній кар'єрі і навіть показати потенційним роботодавцям, що вони готові працювати для досягнення своїх цілей. Випускники можуть також отримати вигоду з більш високій швидкості оплати, а також. Студенти можуть придбати кілька навичок від бакалавра в розвитку сільських районів, включаючи можливість створення стійких економік і підвищення рівня знань економіки та сільського господарства.

    Довжина витрат програмою та реєстрації буде змінюватись в залежності від установи. Перед застосуванням, люди повинні звернутися в школу прямо зрозуміти, навчання.

    Багато роботодавців можуть цінувати людей, які знайшли час, щоб заробити бакалавра 'и ступеня. Після завершення цієї програми, випускники будуть дізналися кілька переданої навички, що відносяться як до сільської індустрії розробки та спільного бізнесу.Випускники можуть знайти позиції з федеральними органами, здоров'я корпорацій, туристичних агентств, муніципальних органів влади, рибальства і некомерційних організацій. Вони також можуть знайти роботу в компанії, які спеціалізуються на глобальних питаннях розвитку і торгівлі харчовими продуктами.

    Багато установ по всьому світу пропонують програми розвитку сільських районів. З курсів частину часу, повний робочий день і онлайн студенти можуть вибрати програму, яка буде найкраще відповідати їх потребам. Пошук програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.