83 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Розробка програмного забезпечення 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Технологічні дослідження
  • Інформатика
  • Розробка програмного забезпечення
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (83)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Розробка програмного забезпечення

    Багато студентів, які переслідують ступінь бакалавра наук (бакалавр) в області розробки програмного забезпечення зацікавився через онлайн-ігор. Багато успіхи в проектуванні та кодуванні свої власні ігри. Отримуючи цей ступінь, вони тренуються, щоб отримати виплату робити те, що вони люблять.

    Що таке бакалавр в області розробки програмного забезпечення? Сучасне програмне забезпечення інженерної є влаштували дизайн для високоякісного програмного забезпечення. З розробки програмного забезпечення студентів навчати управляти і виконувати ці етапи, які включають генерації документ вимог, архітектури програмного забезпечення, кодування програмного забезпечення та тестування готової продукції та відстеження дефектів.

    Розробники програмного забезпечення постійно підкорювати нові проблеми. У них є величезне співтовариство співробітництва в Інтернеті, щоб допомогти проштовхнути якісь проблеми проектування. Крім того, вони мають тенденцію залишатися високим попитом і командувати здорові зарплати. З постійно зростаючим використанням цифрових технологій у всьому світі, потужність БСК в області розробки програмного забезпечення, як правило, зростають.

    Витрати на цю програму широко варіюватися залежно від установи. Тим не менш, студенти можуть розраховувати на оплату за навчання, лабораторні витрати, і вартість елітного ноутбука.

    Для розробників програмного забезпечення, небо це межа. Вони можуть вибрати корпоративний шлях, яким вони розробляти і впроваджувати системи для виконання бізнес-функцій з урахуванням регістра. Вони можуть працювати з університетами, щоб справити передових код для інформаційних систем або штучного інтелекту. Вони можуть почати свої власні компанії, реалізації гру, додаток Google або бізнес-додаток. Вони можуть навіть продавати свої власні продукти онлайн, використовуючи свої програмні інженерні навички для розробки веб-сайту та бази даних виконання. Деякі випускники обирають для виробництва прошивку, спеціалізоване програмне забезпечення, яке працює на виділених інтегральних схем, таких, як ті, які використовуються для управління мікрохвильові печі, автомобільні системи, або супутникові центри зв'язку.Деякі випускники воліють працювати фрілансером, реалізації ряду проектів, включаючи хмарні інтерфейсів, інформаційні системи архітектур, або навіть їх власних онлайнових ігор сайтів.

    З розробки програмного забезпечення кандидати можуть знайти університетських програм в міжнародному масштабі. Загалом, курсові можна змагалися в Інтернеті. Це дає студентам велику гнучкість при місці і графіку. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.