9 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Спорт і психологічні вправи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Дослідження спорту та фізичних вправ
  • Спортивна наука
  • Спорт і психологічні вправи
Сфери навчання
  • Дослідження спорту та фізичних вправ (9)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Спорт і психологічні вправи

Бакалавр наук являє собою перший крок для вищої освіти в науковій або технічній сфері. Це ступінь бакалавра представляє приблизно чотири роки академічного та практичного навчання, уникаючи широкої освіти на користь розвитку цілеспрямованої експертизи в основному.

Майбутні студенти можуть запитати: "Що таке бакалавра в галузі спорту та психології навчання?" Ця програма стосується перетину фізіології та психології в спортивних та фізичних програмах. Курси, як правило, спираються на основи спортивної науки з теоріями про психологічні мотивації, інгібіторами належного вправи та наслідками вправ на психічному здоров'ї. Студенти можуть займатися як академічними дослідженнями, так і практичними оцінками для підготовки до кар'єри або подальшого навчання в цій галузі.

Випускники з бакалавра в галузі спорту та фізичної вправи можуть розробляти цілеспрямоване, методичне мислення та навички прийняття рішень, необхідні для керівництва, навчання та подальшого дослідження. Програма також може відтворити міжособистісні навички студентів і можливості для активного слухання, міркування та рефлексії.

Програми заробітку бакалавра в галузі психології спорту та вправи варіюють між школами з точки зору витрат та обсягу, хоча в середньому студент протягом повного дня виконує програму протягом чотирьох років. Кандидати повинні вивчати школи, які вони цікавлять, для деталей.

Маючи ступінь бакалавра з психології в галузі спорту та фізичного вправ, випускники можуть знайти успіх на позиціях будь-якої точки з академічної та приватної практики. Особисті тренери, тренери та вчителі фізкультури отримують вигоду на цьому тлі з глибшим розумінням того, як виявляти кращих у спортсменів чи командах. Як альтернатива, студенти можуть стати тренерами з охорони здоров'я, направляти пацієнтів на здоровий спосіб життя або фізіотерапевти, які допомагають та спрямовують фізичне та психічне відновлення своїх клієнтів.

Заробіток бакалавра в галузі спорту та психології навчання може відкрити шлях до вищої кар'єри або академічних можливостей. Цей ступінь можна отримати в різних школах по всьому світу, або студенти можуть зареєструватися для навчання в Інтернеті. Щоб дізнатись більше про варіанти, знайдіть свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.