100 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Туризм і готельний бізнес 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Туризм і готельний бізнес
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (100)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Туризм і готельний бізнес

    Бакалавр наук курс навчання часто називають БЧ для стислості. Це магістрант програма, яка зазвичай займає від трьох до п'яти років, щоб закінчити. Навчальний план, як правило, орієнтована підходити предметів через наукової методології і фокусується на дослідженнях і практичних додатках.

    Що таке бакалавра в галузі туризму та гостинності? Цей ступінь програма, як правило, призначена для додання основи індустрії гостинності. Це включає в себе курси в сервісних операцій, управління бізнесом, маркетинг, бізнес-комунікації і бізнес-права. Студенти, ймовірно, стануть знайомі з різними аспектами надання готельних послуг в різних умовах, від міжнародних круїзів, в бутик-готелів до розкішних курортів. Ви можете дізнатися про загальні ділових і фінансових засад, а також їх застосування в багатьох аспектах в індустрії гостинності.

    Нарахування ступінь бакалавра в галузі туризму та гостинності може дати вам тверду основу в області бізнес-знань, які можуть бути застосовані в багатьох різних умовах. Ви можете також отримати важливі навички, які дозволяють ефективно спілкуватися та надавати високоякісні послуги для своїх клієнтів.

    Скільки ви витрачаєте на завершення програми вашого бакалавра в галузі туризму та гостинності може змінюватися багато. Кращий спосіб отримати конкретні цифри, щоб зв'язатися з установою, яка пропонує програму, яку ви розглядаєте.

    Студенти, які закінчують індустрії туризму та гостинності бакалавра наук програми, як правило, йдуть на зайняти багато типів управлінських позицій в швидко зростаючої індустрії гостинності. Залежно від ваших індивідуальних інтересів і навичок, ви можете бути залучені в наданні послуг в казино, оздоровчі центри, готелі, круїзи, подій і конвенцій. Ваша програма ступеня, як правило, дають можливість знайти свою нішу, пропонуючи спеціалізовані факультативи та стажування.

    Якщо ви плануєте приступити до здійснення програми туризму і гостинності ступеня, у вас є багато варіантів, щоб вибрати з будь-якої точки світу. Щоб дізнатися більше про кроки, ви будете приймати на своєму шляху до успіху, пошук нижче вашої програми і безпосередньо зв'язатися з приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.