33 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Управління міжнародним бізнесом 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Бізнес-дослідження
  • Управління бізнесом
  • Управління міжнародним бізнесом
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (33)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Управління міжнародним бізнесом

    Бакалавр наук, званий також бакалавра, є тип бакалаврату. Залежно від установи, це може зайняти від трьох до п'яти років, щоб завершити програму бакалавра. Цей тип мірою дозволяє студентам почати здобувати знання в широкій області і збільшити свою увагу на своїй конкретній галузі дослідження, оскільки вони прогресують через програму.

    Що бакалавра в галузі міжнародного бізнесу управління? Ступінь бакалавра в галузі міжнародного менеджменту бізнес-відрізняється по відношенню до спільного управління бізнес, що він допомагає готувати випускників для роботи в або з іншими країнами. Це часто дає заземлення в основних бізнес-тематики, наприклад, фінансів, бухгалтерського обліку, управління, людських ресурсів, економіки та інформаційних технологій. Крім того, він може включати в себе вивчення інших культур і мов і тонкощах управління в міжнародному контексті.Як і в інших дослідженнях управління бізнесом, як правило, можна зосередитися на конкретній ході дослідження, в тому числі маркетингу, фінансів, або стратегічного розвитку.

    Ступінь бакалавра в галузі міжнародного менеджменту бізнес може дати випускникам перевагу в забезпеченні посади в інших країнах або в глобально орієнтованих компаній. Крім того, розуміння того, як працювати з іншими культурами і, будучи обізнані про них може бути активом у всіх міжособистісних відносин включення і виключення роботи.

    Вартість вашої мірою залежатиме від обраної вами програмою, установи, в якому він базується, і тривалості дослідження. Відмова отримати свій ступінь в Інтернеті може бути розумний спосіб зниження своїх витрат.

    Випускники програми ступеня бакалавра в галузі міжнародного управління бізнес часто отримувати такі кар'єрі в якості менеджера експорту, менеджер по продукції, покупцеві, бізнес розробника, аналітика управління та інформаційних аудитора.Всі кар'єра, які відкриті для когось зі ступенем бакалавра в галузі управління бізнес-і будуть доступні, в тому числі кар'єри в маркетингу, просуванні, людських ресурсів, загальне управління, продажу, та інформаційних технологій ..

    Ступінь бакалавра в галузі міжнародного менеджменту бізнес-можна знайти в Інтернеті з широким колом міжнародних установ. Вивчення через Інтернет може бути відмінним способом зниження витрат, а також набирає велику гнучкість. Пошук програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.