22 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Управління інформаційними технологіями 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Технологічні дослідження
  • Інформаційні технології
  • Управління інформаційними технологіями
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (22)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Управління інформаційними технологіями

Бакалавр наук або бакалаврат, як правило, чотири- або п'ятирічна програма навчання, яку пропонують багато університетів та коледжів. Спеціалізоване навчання зосереджується на унікальній галузі науки і може допомогти студенту спеціалізуватися в цій дисципліні.

Що таке бакалавра в галузі управління інформаційними технологіями? Ці програми об'єднують два галузі вивчення в один ступінь шляхом змішування комп'ютерних наук з управлінням системними операціями. Курси можуть включати мережеві стандарти, системи управління базами даних, а також аналіз та організацію інформації. Студенти також можуть вибирати такі класи, як системи обміну повідомленнями, мережеві протоколи та технологічні рішення проблем.

Випускники IT-менеджменту часто розробляють навички управління проектами, організації та аналізу даних, які можуть допомогти їм у різних бізнес-кар'єрах. Вони також можуть відрізняти увагу до деталей, творчого мислення та визначення проблем.

Вартість прийому занять для отримання ступеня бакалавра може варіюватися в університетах. Запропоновано, щоб зацікавлені студенти знайшли програму та звернулися до школи за останніми графіками, інформацією та витратами.

Комп'ютери є такою великою частиною ділового світу, що випускники бакалавра з управління інформаційними технологіями часто вважають, що вони мають широкий спектр можливостей кар'єри. Деякі з них можуть вибирати приватний бізнес та галузі, а інші - в місцевих, штатних та федеральних урядових відділах ІТ. Спеціальні посади можуть включати адміністратора інформаційної мережі, системного інженера, розробника додатків або спеціаліста з інформаційних технологій. Інші можуть знайти посади як веб-майстрів, інформаційних аналітиків, або головних інформаційних службовців. Кар'єри також можна знайти в спеціальних корпораціях, таких як комунальні підприємства або кабельні провайдери.

Класи на ступінь бакалавра з управління інформаційними технологіями можуть бути доступними на території університетського містечка та в Інтернеті в університетах у всьому світі. Інтернет-класи пропонуються для працюючих осіб або тих, хто живе далеко від університету. Щоб знайти курс навчання відповідно до ваших потреб, пошукайте вашу програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши керівну форму.