15 Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Фінанси та банківська справа 2024

Фільтри

Фільтри

  • Бакалавр природничих наук (BSc)
  • Економічні дослідження
  • Фінанси
  • Фінанси та банківська справа
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (15)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Бакалавр природничих наук (BSc) Програми в Фінанси та банківська справа

    Бакалавр (бакалавр наук) є ступінь, як правило, переслідували після закінчення школи. Студенти вивчають загальні та конкретні інформацію і будувати навички, щоб підготувати їх до кар'єри. Ступінь можна заробити в Інтернеті, в коледжі або в приватних або державних університетів.

    Вам може бути цікаво, що бакалавр в галузі фінансів і банківської справи? Ця програма складається з поглибленим вивченням банківської та фінансової системи, яка буде забезпечувати значну розуміння діяльності, теоріях, маркетингу та політики в галузі. Кожна програма буде змінюватися, але студенти часто вивчити міжнародний банківського регулювання, визначення грошово-кредитної політики і фінансових ринків. Курси можуть включати в себе державні фінанси, управління портфелем, фінансовий облік, фінансові прямих інвестицій, і міжнародні фінанси.

    Робота в напрямку бакалавра в галузі фінансів і банківської справи має багато переваг.Студенти зміцнити прийняття рішень і навички критичного мислення їх і дізнатися про ключові фінансові факторів, які допоможуть їм протягом усього життя. Ступінь відкриває двері до різних кар'єри в різних областях.

    Тому що фінанси і банківська справа програми пропонуються в усьому світі, витрати часто відрізняються від однієї школи до іншої. Фактори залучені тривалість програми, розташування школи, а також конкретні вимоги ступінь. Настійно рекомендується, що ви зверніться фаворитів, щоб дізнатися, чого очікувати відносно навчання та інших зборів.

    Випускник зі ступенем бакалавра в галузі фінансів і банківської справи готує студентів для введення різних областях. Випускники можуть вибрати, щоб бути керівниками виробництва і операцій, фінансів та управління, або малого бізнесу. Популярні вакансії маються на банківських послуг, управління ризиками та інших фінансових установ, як на внутрішньому, так і міжнародному рівнях.Ступінь бакалавра також встановлює основу для більш просунутих освіти.

    Наша база даних онлайн розроблений, щоб допомогти вам знайти ідеальний програму бакалавра. Ви можете досліджувати і порівняти установи по всьому світу. Пошук програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.