Бакалавр харчових наук та технологій
IPB University
Ключова інформація
Розташування кампусу
Dramaga, Індонезія
Лінгвістика
Англійська
Формат навчання
На кампусі
Тривалість
8 semesters
Форма навчання
Денне навчання
Вартість навчання
IDR 25 000 000 *
Кінець терміну надання заяв
інформація
Найраніша дата початку
інформація
* Плата за BPIF - збір UKT; 30.000.000 IDR
Стипендії
Вивчіть можливості отримання стипендій, щоб допомогти фінансувати своє навчання
Введення
Центр передового досвіду
Він має дуже потужну мережу з агенціями, пов'язаними з продовольчим сектором як в країні, так і за кордоном. Взаємний досвід партнерства з харчовою промисловістю в розробці продуктів, консультаційних послугах та аналізі, і навіть надає студентам можливість виграти різні змагання.
Зайнятість
Відділ виробництва продукції, досліджень та розробок та маркетингу харчової промисловості та промисловості харчових інгредієнтів, промисловості пакувального обладнання для харчових продуктів, інформаційного центру продовольчого обслуговування, дистриб'ютора харчових продуктів, навчального закладу, харчової промисловості, журналістики, консультанта, розширення можливостей громади, державного агентства, харчового сектору підприємець.
Програма харчових технологій (FTP) на кафедрі харчових наук та технологій факультету сільськогосподарського машинобудування та технологій, Богорський аграрний університет (IPB) - це програма для бакалаврської освіти, яка зосереджена на підготовці випускників, які мають компетенції з переробки харчових матеріалів у сейф, якісні та здорові харчові продукти в промислових масштабах.
З моменту його відкриття в 1964 році FTP-IPB виховує випускників, які можуть працювати на різних посадах чи напрямках у національній та міжнародній харчовій промисловості, урядових установах або бути успішними харчовими підприємцями.
FTSP-IPB вважається найкращою та найстарішою навчальною програмою в галузі харчової промисловості на основі сільськогосподарських виробників, яка отримує рівень "А" Національним органом з акредитації вищої освіти (BAN-PT). FTP-IPB також є міжнародною акредитованою Американським інститутом харчових технологій (IFT) з 2010 року та Міжнародним союзом харчових наук та технологій (IUFoST) з 2013 року. FTSP-IPB має відмінність як першу навчальну програму харчових технологій поза Північна Америка, що визнається IFT зі статусом "розвиненого" в управлінні освітою. З таким національним та міжнародним визнанням FTP-IPB стає вкрай бажаною навчальною програмою середніх школярів і, отже, призводить до високого рівня конкурентоспроможності для вступу. Крім того, FTSP-IPB приймає міжнародні стандартні навчальні програми з результатами навчання, що відповідають стандарту освіти IFT.
Бачення
Стати провідним вищим навчальним закладом з міжнародною якістю та як тенденція розвитку розвитку харчової науки та технологій.
Місія
- Виконання високоякісної вищої освіти для отримання компетентних та міжнародних випускників якості у галузі харчових наук та технологій.
- Проведення творчих досліджень, пов'язаних з харчовими продуктами, на основі тропічних харчових ресурсів, що підтримують навчальний процес та розвиток харчової науки та технологій.
- Надання комунальних послуг, які сприяють конкурентоспроможності та прибутковості харчової промисловості та добробуту населення.
кколосов / Піксабай
Кампус
IPB знаходиться в Драмазі, Богорі, Західна Ява, Індонезія. Він оточений містами, що дозволяє легко отримати доступ до місця та виїхати за місто. IPB Campus має сприятливе середовище та безліч варіантів транспортної системи, які можуть підтримувати ідеальне оточення для академічної та неакадемічної діяльності.
Засоби
Навчально-дослідницькі лабораторії
Студенти мають доступ до викладацьких та науково-дослідних лабораторій Департаменту харчових наук та технологій та Морського центру моря, включаючи лабораторію хімії харчових продуктів, лабораторію мікробіології харчових продуктів, лабораторію біохімії харчових продуктів та лабораторію харчування людини, харчову та інженерну лабораторії та лабораторію сенсорної оцінки.
Також доступні пілотні заводи для переробки харчових продуктів, щоб надати студентам практичну роботу в обробці харчових продуктів більш масштабного масштабу. Пілотні заводи оснащені технологічними машинами та обладнанням, які регулярно використовуються для інтегрованого курсу лабораторії з переробки харчових продуктів, який призначений для імітації мініатюризованої, але повної моделі харчової промисловості.
Дослідницькі центри
Лабораторії забезпечують складне обладнання для аналізу, таке як GC, GCMS, HPLC, AAS, секвенсор ДНК, електрофорез, ультрафільтрація, поляризаційні мікроскопи, Rancimat, реометр, PCR, імпульсна ЯМР тощо.
Бібліотеки та інформаційний центр
Бібліотеки та інформаційний центр в основному підтримується Центральною бібліотекою IPB. Бібліотеки надають інформацію та різноманітну літературу з харчової науки та технології, а також сільськогосподарських технологій та інших відповідних предметів.
Міжнародна програма харчових технологій
Мета програми
Міжнародна бакалаврська програма харчових технологій (IUP-FT) розроблена спеціально для задоволення гострої потреби в харчових технологах із солідною міжнародною перспективою.
Компетенції
Компетентність випускників буде відповідати мінімальній базовій компетенції МФТ бакалаврської програми з питань харчових продуктів та відповідати Індонезійській кваліфікаційній рамці. Студенти, які завершують цю програму:
- Володіти достатніми знаннями про принципи харчової науки (хімія та харчовий аналіз, мікробіологія, безпека харчових продуктів, інженерія та харчова промисловість, біохімія харчових продуктів та харчових продуктів) при виробництві безпечної їжі та якості по харчовому ланцюгу.
- Мати можливість спроектувати процес додавання цінності продуктам, комбінуючи різні операції на виробництво безпечних та якісних продуктів.
- Постійно обізнані з міжнародними питаннями харчової промисловості.
- Володіти міцними навичками успіху (навички спілкування, навички критичного мислення / вирішення проблем, навички протягом усього життя, навички професіоналізму, навички взаємодії, навички збору інформації та організаторські навички).
Прийом студентів
Для міжнародної програми для бакалавратів процес прийому відповідає графіку, оголошеному Богорським сільськогосподарським університетом (ІПБ). Цей тест може бути виконаний або за результатами оцінки SBMPTN, або через IPB Ujian Talenta Masuk (UTM).
Процес вступу та вимоги
- Кандидати повинні закінчити середню школу або еквівалентний академічний рівень. Потрібно посвідчення або інше підтвердження закінчення середньої школи або іншого еквівалентного рівня.
- Для кандидатів, які походять з країн, що не володіють англійською мовою, у поданні заявки необхідна сертифікація володіння англійською мовою (TOEFL / IELTS).
- Кандидати в Індонезію повинні подати заявку на зарахування до IUP-FT шляхом заповнення завантаженої анкети. Застосовуються два способи відбору:
- використання оцінки SBMPTN;
- Письмовий іспит (Ujian Talenta Mandiri).
- Міжнародні кандидати зобов'язані пройти відбір кваліфікації, встановлений IPB, щоб проходити у зручному місці у своїй країні (найімовірніше, в посольстві чи консульстві Індонезії). Екзамен вимірює компетентності студентів з хімії, математики, біології, фізики та англійської мови. Кандидат з високими навчальними досягненнями може бути звільнений від письмового іспиту.
- Щоб приймати участь у IUP-FT, потенційним студентам, які склали іспит та інші вимоги, необхідно зареєструватись згідно графіку та вимог, визначених IPB.
Академічна діяльність
Активність студентської програми обміну / зарахування кредитів
Студент може подати заявку в програму зарахування кредитів на семестр в університеті-партнері в АСЕАН, Японії чи Європі. За допомогою цієї програми студенти проходять декілька харчових наук або факультативні курси в університетах-партнерах.
Проект підсумкового року
Студенти будуть проводити свій семінарський дослідницький проект в університеті-партнері протягом семестру. Дослідження проводяться під керівництвом викладачів як IPB (домашнього), так і партнера (приймаючого) університету. Як варіант, щоб закінчити дослідницький рік, студент також може пройти програму стажування в міжнародній харчовій компанії за кордоном.
Короткострокова міжнародна мобільність
Студенти можуть брати участь у міжнародній академічній програмі, такі як літні курси, навчання або конференції.
Навчальний план
Дві схеми бакалаврської програми на чотири роки (144 одиниці кредитів) призначені для надання альтернатив студентам або закінчити всю програму в ІПБ (програма 4 + 0), або провести свій останній (четвертий) рік в університетах-партнерах за кордоном (3+ 1 або 3,5 0,5 програми). Студенти, які закінчили IUP-FT, отримують ступінь бакалавра сільськогосподарських технологій.
Позакласні заняття для учнів
Асоціація студентів харчових технологій або Хімітепа організовує позакласні заходи для студентів. Кілька позашкільних занять студентів такі:
Конкурс розвитку харчових продуктів (FPDC)
FPDC призначений для того, щоб кинути виклик студентам засвоїти всі вміння та знання в галузі харчових продуктів та застосувати їх до ситуації в реальному світі. Кожен студентський колектив, який бере участь, розробляє нову ідею про їжу та реалізує цю концепцію через маркетинг та виробництво. Це кидає виклик організаторській, командній роботі, творчим та науковим навичкам. HIMITEPA організовує змагання у співпраці з SEAFAST Центром та харчовими інгредієнтами Азії (FIA).
Ксатрія Панган (Капанган)
Kapangan - це місце для студентів, які захоплюються безпосередньо застосовувати знання про харчові продукти для спільноти у сферах безпеки харчових продуктів та розвитку харчової промисловості. Цільова громада - це дрібний виробник продуктів харчування, учні початкових класів та постачальники продуктів харчування.
Повідомлення про їжу
Food Alert - це платформа для інформування громади щодо харчової науки та технологій на практиці за допомогою соціальних медіа, плакатів чи інших засобів масової інформації.
Клуб з переробки їжі (FPC)
FPC - це студентський клуб для сприяння зацікавленості студентів для зміцнення своїх навичок у переробці їжі та розробці продуктів.
Всесвітній день харчування (WFD)
WFD - це щорічна студентська подія, яка відзначає 16 жовтня всесвітній день їжі.
Про Школу
Запитання
Подібні курси
Bachelor in Food Science and Technology
- Kaunas, Литва
Програма бакалавра з інженерії, агрохарчової інженерії
- Seinäjoki, Фінляндія
Управління харчовим бізнесом і маркетинг бакалавра з відзнакою
- Newcastle upon Tyne, Великобританія